Oferte de apartamente de 3 sau 4 camere în Municipiul Iași

Oferte de apartamente de 3 si 4 camere în Municipiul Iași

sursa foto: wikipedia.org

                   Municipiul Iași, cel mai mare oraș al Moldovei, se bucură de un statut aparte, faptul că este un foarte important centru universitar, având un impresionant număr de studenți (aproximativ 60000 de studenți). Firmele de IT, outsourcing și producătoare de component auto au luat acest aspect în considerare când au decis să investească aici, resursa umană foarte bine pregătită fiind principalul motiv care i-a determinat să își deschidă puncte de lucru în Iași. Oferind un număr ridicat de locuri de muncă, multe dintre acestea foarte bine plătite, au ademenit tinerii să rămână în oraș și să își întemeieze familii aici. Acest lucru a influențat piața imobiliară, numărul tranzacțiilor imobiliare crescând vertiginos, dar și prețul pe metru pătrat la locuințe, care în momentul de față se situează undeva la 900 EUR.

                    Apartamentele cu 3 sau 4 camere sunt foarte căutate de tinerele familii sau familiile cu copii, deoarece oferă spațiu și confort sporit la prețuri mai decente decât locuințele la casă. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din zona Pieței Alexandru cel Bun, se vinde la prețul de 69000 EUR, ușor negociabil. Apartamentul are o suprafață de 76 mp, dispune de boxă de depozitare la etaj, izolație termică exterioară, balcon închis cu termopan, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Apartamentul se vinde cu bucătărie și hol complet mobilate și utilate (având aragaz, frigider, hotă, mașină de spălat). Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață de 62 mp, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona centrală. Apartamentul are ca îmbunătățiri: izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, aer condiționat, gresie, faianță și parchet. Locuința este foarte aproape de Palas, alte centre comerciale, școli, grădinițe, farmacii, spitale, mijloace de transport în comun.

                   Un superb apartament cu 4 camere decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 9 etaje din zona Alexandru cel Bun, se vinde la prețul de 92500 EUR. Apartamentul are o suprafață de 120 mp, este compus din 4 camere, 3 băi, 3 balcoane, bucătărie, hol foarte spațios și dressing. Ca dotări se pot aminti: izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, iar în prețul acestuia intră și o boxă de 20 mp de la subsolul blocului. Un alt apartament de 4 camere, de această dată în zona centrală a Iașiului, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de lângă Palas, se vinde la prețul de 120000 EUR. Locuința are o suprafață de 98 mp, dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilat și utilat.

                    Astfel de locuințe sunt de vis pentru tinerele familii, iar de obicei vânzătorii sunt flexibili când vine vorba de modalitatea de plată, aceștia acceptând banii cash, creditul ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă” (pentru acele locuințe care se pot încadra în program).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023