Oferte de apartamente de 4 camere din București

Oferte de apartamente de 4 camere din București

sursa foto: metropotam.ro

                Piața imobiliară bucureșteană oferă cea mai mare varietate de locuințe din România, prețurile fiind de multe ori și cele mai ridicate din țară. Foarte multe tranzacții de pe piața imobiliară bucureșteană sunt realizate cu ajutorul creditelor ipotecare, iar sumele obținute prin astfel de credite sunt foarte ridicate, ceea ce denotă și un nivel salarial foarte ridicat. Astfel de locuințe nu se pot încadra în Programul „Prima Casă”, dar altfel de modalități de plată foarte des întâlnite sunt plata prin bani cash sau creditele ipotecare. În categoria locuințelor spațioase, care sunt la mare căutare în București, se numără și apartamentele de 4 camere (în această categorie intrând și penthouse-urile). Prețurile pentru astfel de locuințe diferă foarte mult, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte.

                 Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Băneasa, se vinde la prețul de 185000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 124 mp și dispune de loc de parcare, 3 dormitoare, 2 băi, bucătărie, living, hol și dressing. Locuința se vinde cu bucătăria mobilată și utilată, iar printre dotări se pot aminti: aer condiționat, geamuri termopan, centrală termică, parchet, gresie și faianță. Imobilul mai dispune și de o piscină interioară. Un alt apartament de 4 camere decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Bulevardului Ferdinand, se vinde la prețul de 229000 plus TVA. Printre facilitățile oferite de acest imobil se numără: parcare subterană pe 2 niveluri, boxe pentru depozitare, pază 24 h/24, centrală termică. Locația este una ideală, fiind foarte aproape de zone precum Piața Universității, Piața Romană, Foișorul de Foc, iar ca spații verzi opțiunile sunt Parcul Stadionului Național, Parcul Circului, sau Parcul Grădina Icoanei. Un alt apartament de 4 camere decomandat, situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 3 etaje din zona Pieței Alba Iulia, se vinde la prețul de 200000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 137 mp și este compus din 3 dormitoare, 2 băi, 2 balcoane, hol, living, bucătărie și debara. Printre dotările locuinței se pot aminti: centrală termică, geamuri termopan, parchet, gresie și faianță. Zona în care este situat apartamentul are acces ușor spre orice zonă a Bucureștiului.

                 În categoria acestor locuințe, cele de 4 camere, intră și penthouse-urile. Astfel de locuințe sunt de multe ori extreme de scumpe, dar Bucureștiul dispune de penthouse-uri la prețuri mai acceptabile. O astfel de locuință, cu o suprafață utilă de 260 mp, și situată într-un imobil situat pe șoseaua Iancu Nicolae din apropiere de pădurea Băneasa, se vinde la prețul de 225000 EUR. Penthouse-ul este compus din 3 camere, 3 băi, hol, bucătărie, living și mai ales o terasă de 100 mp. Printre alte dotări ale apartamentului se pot menționa: loc de parcare subteran, gresie, faianță, parchet, centrală termică și uși interioare. În apropierea imobilului se găsesc Băneasa Shopping City, Mobexpert, Carrefour, Bricostore sau Metro.

               Cei interesați de confort și spațiu mai mare, dar și de lux, se pot orienta spre apartamentele de 4 camere sau penthouse-uri din București.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023