Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere în Municipiul Craiova

Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere în Municipiul Craiova

sursa foto: romaniatourism.com

           Municipiul Craiova este principalul oraș al Olteniei și totodată reședința județului Dolj. În momentul de față, Craiova este unul dintre cele mai mari orașe din țară și totodată unul dintre cele mai puternice centre economice ale României. Companii precum Ford România sau Softronic activează în acest oraș, iar industriile care domină economia orașului sunt cea constructoare de mașini, utilaje și avioane, de material rulant, industria chimică, a materialelor de construcții, electrotehnică și altele. Nivelul salarial din oraș este peste media națională, locuri de muncă sunt prezente, iar șomajul este la un nivel mai redus comparativ cu alte orașe din sudul țării. Cu toate acestea, doar în ultimii 15 ani, Craiova a pierdut peste 30000 de locuitori.

            Toate aceste aspect au influențat piața imobiliară, nivelul prețurilor pentru locuințe fiind unul destul de ridicat, dar totuși nu suficient de ridicat comparativ cu orașe precum Cluj – Napoca, Timișoara, Iași, Constanța sau Brașov. Astfel, prețul garsonierelor din oraș, confort 1, variază foarte mult, de la valori de 17000 EUR, sau chiar mai mici, până la valori de peste 50000 EUR, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, o garsonieră semidecomandată, cu o suprafață de 28 mp și situată la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din cartierul Brazda lui Novac, se vinde la prețul de 31000 EUR. Garsoniera este recent renovată, dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, instalație electric schimbată, gresie, faianță și parchet, precum și un balcon închis cu termopan. Zona în care este situată locuința este foarte liniștită și ferită de traficul auto.

              Tot în aceeași zonă, o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje, se vinde la prețul de 39000 EUR. Garsoniera are o suprafață de 33 mp, este recent renovată și dispune de geamuri termopan, balcon închis cu termopan, instalație electrică schimbată, gresie, faianță și parchet. În prețul locuinței este inclusă și mobila.

                Cele mai multe oferte de locuințe de pe piața imobiliară din Craiova sunt cele pentru apartamentele de 2 camere. De altfel, aceste tipuri de apartamente sunt foarte căutate în Craiova, iar prețurile pot să difere foarte mult. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, dintr-un imobil relative nou din zona Praktiker, se vinde la prețul de 26500 EUR. Apartamentul are o suprafață de 40 mp și dispune de 2 camere, baie, bucătărie și hol. Un alt apartament de 2 camere decomandat, de această dată situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje din cartierul George Enescu, se vinde la prețul de 60000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 56 mp, se vinde complet mobilat și utilat și dispune de îmbunătățiri precum: termoizolație exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, aer condiționat, gresie, faianță și parchet nou. Printre electrocasnicele din casă se pot număra: frigider, mașină de spălat, televizoare LCD și cuptor cu microunde. Bucătăria a fost mutată pe balconul închis.

                 Cele mai multe apartamente de 2 camere sau garsoniere din Craiova, au prețuri foarte bune, iar printre modalitățile de plată acceptate se numără plata cu bani cash, creditul ipotecar și Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023