Ansambluri rezidențiale în Municipiul Constanța sau în împrejurimi

Ansambluri rezidențiale în Municipiul Constanța sau în împrejurimi

sursa foto: nadjaiancu.ro

               Mirajul de a locui la malul mării sau apetitul oamenilor pentru locuințe noi a fost pe deplin exploatat de dezvoltatorii de ansanmbluri rezidențiale. Municipiul Constanța, sau împrejurimile lacului Siutghiol, sau țărmul Mării Negre au fost dintotdeauna zone foarte pitorești, care au atras atenția dezvoltatorilor imobiliari și care au dezvoltat proiecte imobiliare de locuințe, fie ele apartamente sau case, în astfel de zone. De altfel, cele mai active zone în ceea ce privește ansamblurile rezidențiale noi sunt Mamaia sau Ovidiu.

               Dezvoltatorii imobiliari nu au dat greș construind astfel de ansambluri, unele ansambluri de blocuri de locuințe precum Nord Residences sau Spectrum Residences fiind văndute în totalitate sau aproape în totalitate. Cei interesați de achiziția unui apartament nou în Constanța, pot găsi locuința mult visată în ansamblul rezidențial Lira Residences, de pe strada Constantin Borbescu nr. 23-25. Apartamentele dispun de centrală termică individuală, sistem de aer condiționat, contoare separate și toate utilitățile: apă, curent electric, gaz, telefonie, internet, cablu TV. Ansamblul este compus din 17 blocuri dispuse pe mai multe niveluri: parter + 4 etaje + mansard, iar fiecare bloc este foarte bine izolat termic. Cumpărătorii au opțiunea de a-și personaliza finisajele. Garsonierele din acest ansamblu rezidențial sunt disponibile la mansardă, au suprafețe cuprinse între 43 și 49 mp și se vând de la prețuri începând cu 29900 EUR. Apartamentele de 2 camere au suprafețe cuprinse între 52 și 70 mp utili și se vând cu prețuri începând de la 47000 EUR. Ansamblul rezidențial mai are doar 2 aparamente disponibile de 3 camere, cu suprafețe de 74 mp, care se vând la prețul de 68000 EUR. Dezvoltatorii imobiliari sunt foarte deschiși și foarte flexibili în privința modalității de plată, putându-se opta pentru plata cu bani cash, creditul ipotecar, dar și creditul prin „Programul Prima Casă”. Ansamblul rezidențial Lira Residences este foarte potrivit pentru tinerele familii.

                   Zona Mamaia Nord este o zonă foarte atractivă pentru dezvoltatorii imobiliari, aici dezvoltând ansambluri de blocuri de locuințe precum Summerland, Papaya Beach Resort sau Building Ștefan. Ansamblul Building Ștefan oferă locuințe de 1, 2 sau 3 camere, cu prețuri începând de la 29000 EUR. În ansamblul Summerland, locuințele au între 41 și 180 mp, iar prețul pe metru pătrat este de 1000 EUR + TVA, iar în Papaya Beach Resort, locuințele au între 64 și 83 mp, iar prețul pe metru pătrat este de 1100 EUR. Și în acest caz, dezvoltatorii imobiliari sunt foarte flexibili în privința modalității de plată, acceptându-se plata cu bani cash, creditul ipotecar sau chiar Programul „Prima Casă” (pentru locuințele care se pot încadra în program).

                   În localitatea Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol este locația perfectă pentru ansamblurile rezidențiale de vile și case. Astfel, în zonă se dezvoltă Lake Residence și Sport Residence, ansambluri de case foarte frumoase, care pot fi locuințele ideale pentru cei care doresc să locuiască la curte, dar care și vor să se bucure de priveliștea Laculu Siutghiol.

                   Fie că e vorba doar de confort sporit sau de lux, apetitul constănțenilor pentru locuințele noi se vede în numărul mare de ansambluri rezidențiale noi care se dezvoltă în Municipiul Constanța, sau în localitățile limitrofe.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023