Oferte de chirii pe segmentul rezidențial din Târgu Mureș

Oferte de chirii pe segmentul rezidențial din Târgu Mureș

sursa foto: panoramio.com

              Târgu Mureș este un oraș în continuă dezvoltare, unde se dezvoltă multe businessuri, iar acest fapt atrage după sine crearea de noi locuri de muncă. În ultimii ani nu doar companii precum E-ON sau Azomureș au prosperat, s-au remarcat și diverse companii de IT, care au adus un plus de diversitate pieței muncii locale, dar și salarii mai mari. Acest fapt a atras persoane din afara orașului, sau chiar a județului, să se relocheze în Târgu Mureș, angajându-se la companii care activează în oraș. Totodată, Târgu Mureș este un important centru universitar, cunoscut în primul rând pentru Universitatea de Medicină și Farmacie, o universitate care atrage și studenți străini. Astfel, locuințele de închiriat sunt foarte căutate în oraș, iar piața imobiliară locală nu duce lipsă de astfel de oferte.

             În medie, un apartament de 1 cameră se închirează în Târgu Mureș cu sume cuprinse între 200 și 250 EUR pe lună. Astfel, un apartament de 1 cameră decomandat, situat în zona Corunca, se închirează la prețul de 200 EUR. Apartamentul are o suprafață de 50 mp, este situat la parterul unui bloc de locuințe de 2 etaje din localitatea Corunca și dispune de izolație termică exterioară, centrală  termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Mobilat și utilat se închirează la prețul de 250 EUR pe lună, pe când nemobilat se închirează la prețul de 200 EUR pe lună.

              Un alt apartament de 1 cameră decomandat, situat la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje din zona Unic, cartier Cornișă, se închirează la prețul de 250 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 40 mp, dispune de centrală termică, geamuri termopan, pivniță, gresie, faianță, parchet și se închirează complet mobilat și utilat.

               În ceea ce privește apartamentele de 2 camere, ofertele sunt numeroase dar și foarte variate. Astfel, chiriile pot începe de la valori de 220 EUR și pot urca până la valori de peste 450 EUR. Un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de pe strada Muntenia din cartierul Tudor, se închirează la prețul de 250 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 68 mp, dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se închirează complet mobilat și utilat. Un apartament foarte spațios de 2 camere decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 2 etaje din cartierul Platou, se închirează cu prețul de 490 EUR pe lună. Locuința are o suprafață de 100 mp, dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se închirează complet mobilată și utilată.

                Cele mai multe oferte de chirii sunt pentru apartamentele de 3 camere, chiriile în acest caz putând urca și până la 500 EUR. Astfel, un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la parterul unei vile cu curte din zona Maternității, se închirează la prețul de 500 EUR pe lună. Locuința are o suprafață de 80 mp, dispune de 2 băi, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se închirează complet mobilată și utilată.

                 Piața imobiliară din Târgu Mureș dispune de oferte de chirii pentru toate gusturile și buzunarele.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023