Oferte de pensiuni turistice sau alte unități de cazare din județul Tulcea

Oferte de pensiuni turistice sau alte unități de cazare din județul Tulcea

sursa foto: jmagtour.ro

              Pe teritoriul județului Tulcea se află și Delta Dunării, un obiectiv turistic care ar trebui vizitat de toți românii, și nu numai. Având o sălbăticie și o frumusețe ieșită din comun, Delta Dunării este încă un teritoriu mult prea puțin vizitat de către turiști, având un potenția turistic enorm. Delta Dunării nu este doar raiul oricărui pescar, dar poate fi o adevărată oază de relaxare pentru orice tip de turist, acest teritoriu oferind numeroase oportunități de agrement sau de petrecere a timpului liber. Plajele cele mai frumoase și cu cel mai bun nisip din România sunt la marginea Deltei Dunării. (Gura Portiței sau Sfântul Gheorghe). Aflată în patrimonial UNESCO, Delta Dunării este o rezervație naturală care dispune de numeroase specii de plante, pești, păsări sau mamifere.

               Delta Dunării duce lipsă de locuri de cazare, potențialul turistic al zonei fiind cu adevărat imens, iar investiția într-o pensiune turistică sau o unitate de cazare turistică se poate dovedi o idee foarte bună. Pentru cei care sunt dispuși să facă astfel de  investiții, dar nu dispun de timpul necesar pentru construirea unei astfel de unitate de cazare turistică, în zona Deltei Dunării sunt mai multe pensiuni turistice de vânzare. Astfel, o frumoasă pensiune turistică, situată în satul Gorgova din comuna Maliuc, de pe brațul Sulina, se vinde la prețul de 185500 EUR. Pensiunea este clasificată la 3 margarete, are un regim de înălțime de parter, etaj și mansardă și dispune de un teren aferent de 2029 mp. La parterul pensiunii întâlnim living, baie de serviciu, dormitor cu baie proprie și bucătărie. La etaj sunt 4 dormitoare cu baie proprie, iar la mansardă sunt 2 dormitoare cu baie comună. Capacitatea totală de cazare este de 20 de persoane, iar printre dotările pensiunii se pot aminti aer condiționat, centrală termică, apă de la rețea, curent, panou, solar, cablu TV și internet. Curtea are foișor pentru agrement și bucătărie exterioară. O altă pensiune turistică din Delta Dunării, de această dată din localitatea Crișan, se vinde la prețul de 250000 EUR. Pensiunea dispune de 6 camere matrimoniale cu baie proprie și TV, alte 4 camere single la mansardă cu acces la baia de serviciu de la parter. Camerele matrimoniale din pensiune sunt de 3 margarete, iar cele 4 camere single sunt de 2 margarete. Suprafață utilă a pensiunii este de 400 mp, iar în aceeași curte se mai află și un corp mic de clădire cu 4 camere și un spațiu comercial de 20 mp la poartă.

               Pe lângă aceste imobile care în prezent servesc ca pensiuni, se pot achiziționa și case de vacanță, la prețuri mult mai accesibile, care pot fi ulterior transformate în pensiuni turistice. Fie că se dorește doar achiziția unei locuințe care să servească drept casă de vacanță, sau pentru a folosi ca pensiune turistică, oricare dintre aceste variante sunt idei foarte inspirate. Delta Dunării este un refugiu pentru evadarea din cotidian, garantează liniștea și relaxarea, și mai ales oferă posibilitatea de a vedea o floră și faună cu totul deosebită. 

               


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023