Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Sibiu

Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Sibi

sursa foto: turnulsfatului.ro

     Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Municipiul Sibiu, este totodată și unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România din punct de vedere economic. Poziționat în centrul țării, pe valea Cibinului, Sibiul dispune de o infrastructură foarte bună, atăt rutieră, cât și aeriană sau feroviară. Astfel, orașul este foarte bine conectat cu vestul Europei. Acest aspect a atras după sine foarte mulți investitori, Sibiul oferind un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor. Investitori precum Continental, Siemens, Marquardt sau alții activează în acest oraș, creând numeroase locuri de muncă, multe dintre acestea bine plătite, Sibiul fiind în topul județelor cu cele mai mari salarii din România.

     Toate aceste aspecte au determinat determinat dinamismul pieței imobiliare, la nivel național piața imobiliară din Sibiu fiind una dintre principalele piețe emergente. Sibiul dispune de numeroase oferte de apartamente de 1 cameră (garsoniere) și apartamente de 2 camere, toate la prețuri foarte interesante. Astfel, pentru apartamentele de 1 cameră ofertele sunt foarte numeroase, iar prețurile pot varia de la valori de sub 15000 EUR pentru acele locuințe confort 2 sau 3, până la valori de peste 55000 EUR. Diferența de preț este dată de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. O garsonieră de de 22 mp, situată în zona centrală a orașului, foarte aproape de Centru și de Piața Cibin se vinde la prețul de 20000 EUR. Garsoniera dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan și uși interioare termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. O altă garsonieră, de acestă dată decomandată, cu o suprafață utilă de 32 mp și situată la parterul unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Cireșica, se vinde la prețul de 31000 EUR. Locuința dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se predă parțial mobilată și utilată, iar zona în care este situată dispune de toate facilitățile precum: acces facil spre centrul orașului, stații de mijloace de transport în comun în apropiere, bănci, farmacii, magazine, instituții de învățământ etc.

     Pentru apartamentele de 2 camere ofertele sunt foarte numeroase, dar și foarte interesante în același timp. Prețurile pot varia de la valori de sub 20000 EUR, până la valori de peste 110000 EUR. Diferența enormă de preț este dată de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament decomandat de 2 camere, cu o suprafață utilă de 52 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din cartierul Valea Aurie, se vinde la prețul de 39000 EUR. Apartamentul este compus din 2 camere, 2 balcoane, bucătărie, baie, hol și dispune de ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Pentru o oferta imobiliara mai detaliata va recomandam sa apelati la una din cele mai imoprtante agentii imobiliare din Sibiu - Eurosib Imobiliare.

    Un frumos apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 57 mp, situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe din cartierul Ștrand, se vinde la prețul de 48000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet și se află situat în apropierea parcului. Oferta imobiliara este tot mai bogata in locuinte noi, ansamblurile rezidentiale din Sibiu facundu-si aparitia si pe piata imobiliara locala.

    Multe dintre aceste locuințe, cu 1 și 2 camere pot fi achiziționate cu bani cash, sau prin intermediul creditului imobiliar sau a celui prin Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023