Oferte de pensiuni turistice din județul Gorj

Oferte de pensiuni turistice din județul Gorj

sursa foto: lataifas.ro

                   Județul Gorj este unul dintre cele mai pitorești județe din România, oferind niște peisaje montane de o frumusețe extreme de rară. În județul Gorj găsim și stațiunea turistică situată la cea mai mare altitudine din țară, stațiunea Rânca, situată pe celebrul drum Transalpina. Rânca are un potențial turistic imens, având în vedere că se pot realiza foarte multe pârtii de ski, iar în ultimii ani drumul Transalpina a fost asfaltat aproape în totalitate, iar acest fapt a făcut să crească enorm numărul de turiști care frecventează zona. Pensiunile turistice din zonă au început să se înmulțească, datorită numărului în creștere de turiști. Alte obiective turistice din zonă sunt Mănăstirea Tismana, Mănăstirea Lainici de pe Defileul Jiului, sau Peștera Muierii. Evident, printre obiectivele turistice care trebuie vizitate sunt și sculpturile lui Brâncuși din Târgu – Jiu.

                     Piața imobiliară din Gorj are mai multe oferte de pensiuni turistice de vânzare, iar având în vedere actualele condiții cu numărul turiștilor în continuă creștere, investiția într-o pensiune turistică se poate dovedi o idee foarte inspirată. Astfel, o pensiune turistică din zona Cheile Sohodolului, situată la 17 km de Târgu – Jiu, se vinde la 395000 EUR. Pensiunea funționează din anul 2010, dispune de 10 camere, fiecare cameră având camera sa, bucătărie, sală de mese, living la parter și la etaj. Suprafața utilă a imobilului este de 882 mp, iar terennul aferent pensiunii are o suprafață de 6700 mp. Lângă pensiune mai există și un imobil dispus pe 2 niveluri, parter și mansardă, și este compusă din 4 camere, living, hol, bucătărie și 2 băi.

                    O pensiune din stațiunea Rânca, cu o suprafață utilă de 380 mp, se vinde la prețul de 135000 EUR. Pensiunea are dispunerea parter cu etaj și mansardă, și este compusă din 9 camere cu băi proprii, intrare separată și două terase închise cu termopan. Curtea pensiunii are foișor, grătare, balansoar. Pensiunea are 22 de locuri de cazare, este situată la marginea pădurii și se vinde complet mobilată și utilată. O altă pensiune din stațiunea Rânca, foarte cochetă, cu o suprafață utilă de 900 mp se vinde la prețul de 495000 EUR negociabil. Pensiunea dispune de 13 camere duble, 2 apartamente cu o cameră dublă și încă o cameră cu două paturi, fiecare cameră având baie proprie. Pensiunea dispune de restaurant și bucătărie complet mobilate, centrală pe lemne, baterie pe panouri solare și generator propriu. Unitatea de cazare are 3 garofițe conform normelor europene în vigoare, a fost finalizată în anul 2014 și de atunci e în stare de funcționare.

                       Nordul Olteniei este una dintre cele mai pitorești regiuni din țară, cu un potențial turistic imens, iar județul Gorj încă se mai poate dezvolta foarte mult din punct de vedere turistic. Piața imobiliară din județul Gorj oferă suficiente pensiuni de vânzare, pentru acei antreprenori care pot specula afluxul de turiști care vin să tranziteze Transalpina, Defileul Jiului, Mănăstirea Tismana, Peștera Muierii sau Municipiul Târgu-Jiu. Proiectele turistice din zona Rânca, vor putea atrage foarte mulți turiști, iar numărul pensiunilor turistice vor crește în continuare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023