Oferte de apartament de 3 și 4 camere din Municipiul Ploiești

Oferte de apartament de 3 și 4 camere din Municipiul Ploiești

sursa foto: max-media.ro

Locurile de muncă numeroase și bine plătite, precum și facilitățile pe care le oferă orașul , au făcut ca Ploieștiul să fie foarte atractiv pentru multe persoane sau familii care doresc să se stabilească aici. Acesta este foarte bine poziționat față de București și stațiunile de pe valea Prahovei, aceste criteria fiind de asemenea foarte decisive pentru anumite persoane care își cumpără locuințe aici. Prețurile la apartamente sunt mult mai accesibile față de București, acesta fiind un avantaj foarte important de luat în considerare. Pentru familiile cu copii sau tinerele familii, cele mai recomandate tipuri de locuințe sunt acelea de 3 sau 4 camere, pentru că oferă mai mult spațiu și confort la un preț mult mai accesibil față de o casă la curte.

Ofertele de apartamente de 3 sau 4 camere sunt destul de numeroase, și chiar foarte interesante. Astfel, pentru apartamente de 3 camere prețurile pot să pornească de la valori de aproximativ 25000 EUR, până la valori de 115000 EUR, prețurile putând să difere în funcție de locație, suprafață finisaje și alte aspecte. Un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 50 mp și situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din cartierul Malu Roșu, se vinde la prețul de 45000 EUR. Apartamentul se compune din 2 dormitoare, living, baie, hol, bucătărie și balcon. Printre îmbunătățirile apartamentului se enumeră: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși de interior de PVC, aer condiționat, gresie, faianță și parchet laminat.

Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 65 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje dintr-o zonă foarte liniștită, se vinde la prețul de 62000 EUR. Apartamentul dispune de centrală termică, aer condiționat, ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se compune din living, 2 dormitoare, 2 băi, 2 balcoane, bucătărie și hol. Locuința se vinde complet mobilată și utilată. Un alt apartament de 3 camere, cu o suprafață utilă de 85 mp și situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 8 etaje din zona Gheorghe Cantacuzino, se vinde la prețul de 79000 EUR. Locuința dispune de living, 2 dormitoare, 2 băi, 2 balcoane, hol spațios și bucătărie, iar printre îmbunătățiri se pot număra ușă metalică la intrare, uși interioare noi, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet laminat. Apartamentul se vinde parțial mobilat.

În ceea ce privește apartamentele de 4 camere, ofertele sunt mai puțin numeroase, însă sunt destul de interesante și diversificate. Astfel, prețurile pot varia de la valori de sub 40000 EUR, până la valori de peste 90000 EUR. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 88 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Cantacuzino, se vinde la prețul de 63000 EUR. Apartamentul dispune de finisaje de înaltă calitate și este situat într-o zonă foarte bună a orașului.

Piața imobiliară din Ploiești abundă de oferte de locuințe de 3 și 4 camere, foarte potrivite pentru familiile tinere sau familiile cu copii. Astfel de locuințe pot fi achiziționate prin bani cash, credit ipotecar sau prin Programul „Prima Casă”, dacă vânzătorii sunt destu de flexibili, sau locuința se încadrează în program.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023