Oferte de închiriere pentru spații comerciale, industriale sau spații de birouri din Timișoara

Oferte de închiriere pentru spații comerciale, industriale sau spații de birouri din Timișoara

sursa foto: dan-ramona-imobiliare.ro

                 Municipiul Timișoara este printre orașele din țară care oferă cele mai bune condiții pentru dezvoltarea business-ului și a antreprenoriatului. Multitudinea de companii care operează în Timișoara denotă faptul că Timișoara este unul dintre cele mai prietenoase orașe cu business-ul. Infrastructura dezvoltată, atât rutieră (autostradă) cât și feroviară sau aeriană (aeroportul local este foarte dezvoltat pe segmentul cargo), dar și resursa umană calificată din oraș, furnizată de numeroasele universități, sunt doar câteva dintre cele mai bune argumente pentru ca un investitor sau antreprenor să-și dezvolte afacerea în orașul de pe Bega.

                Timișoara oferă o multitudine de spații comerciale, spații industrial sau de birouri, în funcție de sectorul de activitate al investitorilor. Astfel, un spațiu industrial sau de depozitare, de pe Calea Buziașului, se închirează cu 3 EUR/mp/lună. La parter suprafața utilă este de 2200 mp, la fel și la primul etaj, iar spațiul are deja amenajate grupuri sanitare, vestiare, dispune de hidrant, lift cu capacitate de 13 persoane, încălzire cu centrală proprie pe gaz, rezistență podea de 4 tone/mp și acces tir. În fața spațiului se găsesc stații de transport în comun.

                O clădire de birouri clasa A cu o suprafață utilă de 6500 mp, dispuși pe mai multe niveluri, se închirează la prețul de 8 EUR/mp/lună. Clădirea se află aproape de Dedeman, dispune de o parcare supraterană și subterană de 110 locuri, sistem antiincediu, aer condiționat, 2 lifturi, pază non stop, supraveghere video și un teren aferent de 5500 mp. Un spațiu comercial de pe Calea Aradului, cu o suprafață utilă de 100 mp, se închirează la prețul de 600 EUR pe lună. Spațiul se pretează pentru orice tip de activitate comercială, are 2 intrări (față – spate), sistem ventilație, climatizare, 2 băi, vitrină mare și este foarte aproape de clinica Athena.

                Un spațiu comercial de 100 mp, situat la subsolul unui imobil de pe Calea Șagului, se închirează la prețul de 500 EUR. Spațiul are vad comercial deja format, parcări, are centrală termică proprie și se pretează pentru pizzerie, fast food, restaurant, salon înfrumusețare, frizerie, cabinet medical sau alte activități comerciale. În apropiere de Iulius Mall, un spațiu care servește în prezent ca restaurant se închirează la prețul de 2000 EUR pe lună. Sala are o capacitate de 60 de persoane, terasa localului are o suprafață de 130 de locuri, spațiul mai dispune de cameră frigorifică cu rafturi, bucătărie cu pizzeria utilată și dotată, birou, încălzire prin centrală termică pe gaz, șemineu de lemne. Practic proprietarul închirează o afacere, având site de catering pentru comenzi online, autovehicule pentru livrare și soft special pentru catering.

                 Ofertele de chirii pentru spațiile comerciale din Timișoara încurajează antreprenoriatul, mediul de business din oraș fiind astfel foarte competitiv. Dacă firmele de servicii, gen contabilitate, IT, avocatură sau outsourcing sunt interesate de spații de birouri, fie ele și de clasă A, firmele de producție sunt interesate de hale de producție și de depozitare, iar comercianții sau cei din domeniul HORECA sunt interesate de spații comerciale cu vad comercial cât mai bun.

              


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023