Oferte de apartamente de 4 camere și case în Municipiul Cluj – Napoca

Oferte de apartamente de 4 camere și case în Municipiul Cluj – Napoca

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

              Cei care doresc să beneficieze de cât mai mult spațiu, confort și de ce nu chiar și curte, vor opta pentru ofertele de apartamente de 4 camere sau de case din Municipiul Cluj – Napoca. Astfel de locuințe sunt și ele la mare căutare, deoarece numărul de clienți pentru astfel de locuințe a crescut de la an la an. Evident, și prețurile sunt pe măsură în aceste situații, fiind vorba de multe ori de locuințe de lux, dar și pretențiile clienților cresc exponențial cu prețul, astfel e greu să mai găsești astfel de locuințe nefinisate.

             Piața imobiliară clujeană nu duce lipsă de astfel de oferte, la prețuri evident mai ridicate, iar pentru care obținerea unui credit ipotecar devine mai dificilă, datorită sumelor mari vehiculate. De programul „Prima Casă” nici nu poate fi vorba, așa că de foarte multe ori astfel de locuințe se cumpără cu bani cash. Astfel, un apartament de 4 camere, confort lux, situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada București, se vinde la prețul de 165000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 90.40 mp și se vinde complet mobilat și utilat. Acesta se compune din: 4 camere, bucătărie, 2 băi și hol, iar printre dotări se pot aminti centrală termică, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

              Un alt apartament de 4 camere, confort lux, situat la parterul unui case din perioada interbelică din zona Grigorescu, se vinde la prețul de 240000 EUR. Locuința are o suprafață de 130 mp, se vinde mobilată, cu o boxă la subsol și 3 locuri de parcare, locuința având acces la o curte de 400 mp. Apartamentul este compus din 3 dormitoare, un living foarte spațios de 28 mp, 2 băi, hol și bucătărie și beneficiază de centrală termică proprie, dar și încălzire prin sobe de teracotă.

              Pentru cei care doresc să locuiască la casă cu curte, fără să împartă curtea cu altă familiem există multe opțiuni de case de vânzare. Astfel, o casă din cartierul Andrei Mureșanu, cu o suprafață utilă de 290 mp și o curte de 508 mp, se vinde la prețul de 350000 EUR. Casa este dispusă pe demisol, parter, etaj și mansard fiind compusă din 8 camere (dintre care și un living), 3 băi, o bucătărie (cu dining), un balcon, hol și garaj. Casa se vinde parțial mobilată și are centrală termică ăe gaz, geamuri termopan și parchet din lemn masiv.

             O altă casă, de această dată din cartierul Bună Ziua, cu o suprafață utilă de 420 mp și cu o suprafață de teren de 1000 mp, se vinde la prețul de 450000 EUR. Această casă este dispusă pe demisol, parter și etaj, fiind compusă din 2 livinguri, 6 dormitoare, 5 băi și 2 bucătării. Locuința dispune de centrală termică, geamuri termopan, ușa PVC la intrare, gresie, faianță și parchet, dar și de o curte foarte frumos amenajată cu diverse plante.

            Astfel de locuințe oferă un spațiu și confort sporit proprietarilor, iar cei care vor să beneficieze de astfel de locuințe chiar au de unde alege din multitudinea de oferte de pe piața imobiliară clujeană.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023