Oferte de chirii pe sectorul rezidențial din Municipiul Satu Mare

Oferte de chirii pe sectorul rezidențial din Municipiul Satu Mare

sursa foto: viziteaza-satumare.com

                 Deși nu este cunoscut ca un centru universitar, iar studenții care studiează în oraș sunt studenți ai unor extensii universitare din Cluj –Napoca sau Arad, piața locală a chiriilor se prezintă destul de interesantă. Deși cererea pentru locuințe de închiriat nu poate veni decât din partea celor care tocmai și-au găsit un loc de muncă aici, așadar fiind vorba de o cerere mai restrânsă, prețurile chiriilor sunt la un nivel destul de ridicat. Cele mai multe oferte de chirii sunt pentru locuințele de 2 camere, apoi pentru garsoniere, urmate îndeaproape de cele pentru apartamente de 3 camere.

              În ceea ce privește garsonierele, ofertele pentru astfel de chirii pot începe de la valori de sub 130 EUR pe lună, putând urca până la valori de peste 180 EUR, diferența fiind dată de locație, suprafață, finisaje, dotări etc. Astfel, o garsonieră de 24 mp, situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe strada Ostrovului, se închirează la prețul de 130 EUR pe lună. Garsoniera este foarte prezentabilă, dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, printre electrocasnice enumerându-se: aragaz, frigider și mașină de spălat. O garsonieră de 26 mp, situată la etajul 4 al unui bloc nou de locuințe din zona centrală, se închirează la prețul de 180 EUR pe lună. Locuința dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, mobilier în toată casa, aragaz, frigider și mașină de spălat.

              În privința apartamentelor de 2 camere, ofertele sunt mult mai numeroase, însă și cererea este mai mare. Prețurile la chirii pot varia foarte mult, de la valori de 150 EUR, la valori de 600 EUR, în funcție de mai multe aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 58 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe Bulevardul Transilvania (zonă centrală), se închirează la prețul de 210 EUR pe lună. Apartamentul dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și se închirează complet mobilat și utilat. Un alt apartament de 2 camere, cu o suprafață de 91 mp și situat la etajul 3 al unui bloc nou de locuințe poziționat ultracentral, se închirează cu suma de 2000 RON pe lună. Apartamentul este compus din dormitor, living, baie, bucătărie, toate foarte spațioase și complet mobilate. Locuința este finisata, mobilată și utilată cu gust și este foarte aproape de parc central, restaurant, teatru etc.

              Ofertele pentru apartamente de 3 camere sunt mai puțin numeroase, iar prețurile pot varia de la valori de 220 EUR pe lună, până la valori de 350 EUR pe lună. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, având o suprafață de 107 mp și fiind situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe din zona centrală, se închirează la prețul de 350 EUR. Apartamentul dispune de 2 dormitoare, living cu bucătărie, baie și hol, ușă metalică la intrare, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. În prețul chiriei este inclus mobilierul și electrocasnicele existente.

              Chiriile pentru locuințele din Satu Mare sunt la niveluri acceptabile, iar condițiile oferite sunt pentru toate gusturile și nevoile. 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023