Piața imobiliară din Botoșani – oferte de apartamente

Orasul Botosani

sursa foto: botosaninews.ro

            Municipiul Botoșani, situate în Nord-Estul țării este reședința județului cu același nume, și totodată cel mai important și mai dezvoltat oraș al acestui județ. Puterea economică a orașului este dată de capitalul autohton, deoarece mare majoritate a companiilor de aici sunt deținute de antreprenori români. Cele mai importante locale sunt: Elsaco, Formens, Rolana Tex și Tehnic Asist. Salariile la nivelul județului sunt sub media națională, asta deoarece economia locală depinde destul de mult de fabrici de tricotaje și confecții, unde salariile sunt de obicei foarte mici. Aceste aspect determină ca prețul apartamentelor să fie mai scăzute față de alte orașe ale țării, un studiu de anul trecut plasa prețul la apartamentele din Botoșani undeva  la 605 EUR pe metru pătrat.

            Agențiile imobiliare au numeroase oferte de apartamente de 1 sau 2 camere, cu prețuri foarte accesibile, care pot fii achiziționate cu bani cash, credit bancare sau Programul ”Prima Casă”. Prețurile acestora pot varia în funcție de locație, finisaje sau alte aspecte. Astfel, o garsonieră confort 1, din zona Tiberiu Crudu, cu o suprafață de 27 mp, se vinde la prețul de 17000 EUR. Acest apartament dispune de usă metalică, geamuri termopan, izolare interioară și este compus din 1 cameră, baie și bucătărie. O altă garsonieră, recent renovată și cu o suprafață de 25 mp se vinde la prețul de  21500 EUR. Apartamentul este situat în zona Grivița, este izolat în exterior, are gresia, faianța și ușile din interior schimbate, geamuri termopan și bucătăriae mobilată. Apartamentul este compus din cameră, baie și bucătărie și are finisaje de înaltă calitate.

            Referitor la apartamentele de 2 camere, acestea sunt foarte prezente în ofertele agențiilor imobiliare, fiind de altfel și cele mai căutate apartamente. Prețurile pot diferi mult, în funcție de locație, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Primăverii, costă 45000 EUR. Apartamentul este compus din 2 camere, o bucătărie, o baie și un balcon, toate dispuse pe 50 mp și dispune de geamuri termopan, centrală termică, ușă metalică. Apartamentul este superfinisat și se predă complet mobilat și utilat.

             Un apartament de 54 mp, situat la etaj intermediar al unui bloc de locuințe  izolat termic de pe Calea Națională se vinde la prețul de 45000 EUR. Apartamentul este compus din 2 camere, o bucătărie, o baie și un balcon închis, este complet renovat și mai dispune de geamuri termopan, centrală proprie, aer condiționat, gresie și faianță noi. Un apartament de lux de 2 camere, decomandat, cu o suprafață totală de 50 mp, se vinde la prețul de 50000 EUR. Acest apartament este situat la etaj intermediar de pe strada Ștefan Luchian, este complet renovat, inclusiv instalații electrice și sanitare noi, dispune de geamuri termopan, centrală termică, aer condiționat, ușă metalică, dar și o boxă șa subsol.

              În prezent pe piața imobiliară din Botoșani sunt numeroase oferte de apartamente de 1 cameră și 2 camere, la prețuri, finisaje și dotări pentru toate gusturile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023