Alte ansambluri rezidențiale sau case în Municipiul Bacău

Alte ansambluri rezidențiale sau case în Municipiul Bacău

sursa foto: bacovia.fiald.ro

   În ultimii ani, dezvoltatorii imobiliari au încercat să speculeze apetitul băcăuanilor pentru locuințe noi, astfel s-a construit și ansamblul rezidențial Bacovia Residence. Ansamblul constă în 2 blocuri a câte 7 scări, dar și un centru spa dotat cu piscine, sală de sport, saună, masaj, precum și restaurant, grădiniță, spații verzi sau spații de joacă pentru copii. Ca localizare, acest ansamblu rezidențial este situat pe strada Tazlăului, în partea de nord a Municipiului Bacău, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și aproape de magazinul Billa sau de Arena Mall. Bacovia Residence dispune de apartamente de 1,2, 3 sau 4 camere, dar puține dintre acestea mai sunt disponibile, foarte multe fiind deja vândute.

                Astfel, un apartament de 82.44 mp, situate la etajul 6 al scării E, se vinde la prețul de 49500 EUR. Apartamentul dispune de 2 dormitoare, 2 băi, 2 balcoane, living, bucătărie și un hol generos. Acesta este tipul de apartament AA. Tot în aceeași scară, un apartament compartimentat asemănător, se vinde la prețul de 50350 EUR. Diferența este făcută de suprafața care are în acest caz 83.89 mp. Fiind ușor mai spațios, acest apartament este cel de tip BB. La etajul 6 al scării F, un apartament de tip AA se vinde tot la prețul de 49500 EUR, dar mai este încă un astfel de apartament și în scara G, care se vinde la același preț. (fiind situate tot la etajul 6)

                  Tot în scara G mai sunt disponibile alte 2 apartamente identice, unul la etajul 5, iar celălalt la etajul 6, ambele având aceeași suprafață de 96.88 mp. Compartimentarea este foarte asemănătoare cu cea de la apartamentul de tip BB, însă suprafața este mai mare, dar și unul dintre balcoane este mai mare. Aceste apartamente se vând însă la prețuri diferite: cel de la etajul 5 se vinde la 56650 EUR, iar cel de la etajul 6 se vinde la 53950 EUR, diferența fiind dată evident de poziționarea acestora, cel de la etajul 5 fiind etaj intermediar este mai costisitor. Prețurile foarte accesibile, dar și flexibilitatea dezvoltatorilor permit achiziționarea acestor apartamente atât cu bani cash, cât și prin Programul ”Prima Casă„ sau credit bancar.

                     Dacă astfel de locuințe nu sunt suficient de mari, pentru familile mai înstărite există și opțiunea cumpărării de case sau vile de lux. O astfel de locuință, cu o suprafață utilă de 250 mp, se vinde la prețul de 180000 EUR. Casa dispune de 6 camere, dintre care 5 dormitoare și un living, 3 băi, 2 bucătării dintre care una de vară, holuri interioare și finisaje de înaltă calitate. Curtea are o suprafață de 1200 mp și are foișor, flori și pomi fructiferi.  Vila se află într-o zonă foarte liniștită.

                     În ultimii ani în Bacău au apărut pe piața imobiliară mai multe locuințe de înaltă calitate și confort, iar ritmul cu care acestea s-au vândut a fost foarte rapid. Acest lucru nu poate decât să încurajeze dezvoltatorii imobiliari să construiască mai multe ansambluri rezidențiale, la standard cel puțin la fel de ridicate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023