Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Piatra Neamț

Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Piatra Neamț

sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

               Municipiul Piatra Neamț este unul dintre cele mai frumoase orașe din zona Moldovei și totodată reședința județului Neamț. Cu o populație de aproximativ 85000 de locuitori, Municipiul Piatra Neamț a suferit o depopulare masivă în ultimii 25 de ani, pierzând aproximativ 40000 de locuitori. Această depopulare se datorează lipsei locurilor de muncă, iar locurile de muncă existente sunt și acestea prost plătite. Salariul mediu net în județul Neamț este printre cele mai mici din țară, iar acest fapt afectează și piața imobiliară locală.

                Piața imobiliară din Piatra Neamț dispune de oferte diversificate de locuințe, iar garsonierele și apartamentele cu 2 camere sunt printre cele mai căutate locuințe, dar și ofertele sunt pe măsură. În privința garsonierelor, prețurile pot să variaze de la valori de sub 10000 EUR, pentru acele locuințe confort 2 sau 3, până la valori de peste 26000 EUR. Diferența de prețuri este dată evident de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, o garsonieră decomandată, cu o suprafață utilă de 36 mp, situată la etajul 5 al blocului Turn Unic (zonă ultracentrală), se vinde la prețul de 18500 EUR negociabil. Locuința dispune de izolație termică, ușă metalică, parchet izolație, alte îmbunătățiri și se vinde mobilată sau nemobilată. Garsoniera se pretează ca locuință sau ca sediu de firmă, fiind multe sedii de firmă în bloc.

               O altă garsonieră decomandată, cu o suprafață de 34 mp și situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe din zona centrală, din apropiere de Kaufland, se vinde la prețul de 25000 EUR. Garsoniera dispune de ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilată și utilată. Printre electrocasnice putem aminti: mașină de spălat, frigider, televizor și aragaz.

               În privința apartamentelor de 2 camere, ofertele sunt mult mai numeroase și mult mai variate. Prețurile pot să pornească de la valori de aproximativ 15000 EUR și pot ajunge până la valori de 65000 EUR. Diferența mare este dată de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere, situat la parterul unui bloc de locuințe nou dintr-un ansamblu rezidențial din Piatra Neamț, se vinde la prețul de 65000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 56 mp, este compus din dormitor, living, bucătărie mobilată, baie, hol și debara. Printre dotările apartamentului se pot enumera: ușă metalică, geamuri termopan cu sticlă LOW-E și tâmplărie aluminium, centrală termică, gresie, faianță și parchet din lemn masiv import Israel. Un alt apartament de 2 camere, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona „Vânătorul și Pescarul”, se vinde la prețul de 55000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 60 mp, este compus din dormitor, living, hol, bucătărie, baie și hol și dispune de finisaje de înaltă calitate. Apartamentul este foarte pretabil și pentru sediu de firmă.

                 Depinzând de vânzător, modalitățile de plată acceptate pentru aceste locuințe din Piatra Neamț sunt: plata cu banii cash, plata prin intermediul unui credit ipotecar sau prin creditul din Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023