Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere din Râmnicu Vâlcea

Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere din Râmnicu Vâlcea

sursa foto: ramnicuvalceaweek.ro

             Municipiul Râmnicu Vâlcea este reședința județului Vâlcea și totodată unul dintre cele mai importante orașe din zona Olteniei. Cu o populație de aproximativ 98000 de locuitori, Râmnicu Vâlcea s-a confruntat cu o depopulare de aproximativ 15000 de locuitori în ultimii 25 de ani, depopulare cauzată de locuri de muncă tot mai puține sau salarii mai mici față de județele învecinate. Cea mai mare companie din oraș, Oltchim, este în plin declin, iar alte companii cu numeroși angajați precum Vel Pitar, sau Boromir, nu pot asigura salarii foarte mari angajaților săi. Astfel, sunt destul de mulți vâlceni care s-au relocat în orașe precum București sau Sibiu, sau chiar peste hotare.

             Piața imobiliară este influențată puternic de aceste aspecte, iar în consecință numărul de tranzacții imobiliare este relative mic și prețurile pentru locuințe sunt destul de mici. În ceea ce privește ofertele pentru garsoniere, sau apartamente de 1 cameră, ofertele nu sunt foarte numeroase, dar sunt suficient de diversificate și interesante. Prețurile pentru astfel de locuințe pot varia de la valori de sub 10000 EUR, pentru acele garsoniere confort 2 sau 3, și pot urca până la valori de peste 39500 EUR. Astfel, o garsonieră decomandată, cu o suprafață utilă de 37 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din zona de nord a Municipiului Râmnicu Vâlcea, se vinde la prețul de 25000 EUR. Locuința se compune din cameră, bucătărie, baie, hol, balcon și este complet renovată. Printre dotări se pot aminti ușă metalică la intrare, uși interioare complet modificate, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. O foarte modernă garsonieră decomandată, cu o suprafață utilă de 34 mp, situată la etajul 1 al unui bloc nou de locuințe de 5 etaje de pe Bulevardul Dem Rădulescu, se vinde la prețul de 30000 EUR. Locuința este modern mobilată, dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate, dar nu se vinde utilat.

              Ofertele pentru apartamente de 2 camere sunt mai numeroase, mai diversificate și mai interesante. Prețurile pot varia de la valori de 15000 EUR, până la valori de peste 75000 EUR, diferența fiind dată locație, suprafață, finisaje sau alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 50 mp și situat într-o zonă foarte bună a orașului, se vinde la prețul de 45000 EUR. Apartamentul dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, uși interioare complet schimbate, geamuri termopan, gresie, faianța, parchet, aer condiționat. Mobilierul este foarte modern, fiind făcut la comandă și este inclus în prețul locuinței. Un alt apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 60 mp, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje dintr-o zonă bună a orașului se vinde la prețul de 53500 EUR. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, uși interioare modificate, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

              Cele mai multe apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Râmnicu Vâlcea pot fi achiziționate prin plata cu bani cash, credit ipotecar sau credit prin intermediul Programului „Prima Casă” (ultimele 2 variante depind și de bunăvoința vânzătorului).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023