Oferte de chirii pe segmentul rezidențial în Municipiul Sibiu

Oferte de chirii pe segmentul rezidențial în Municipiul Sibiu

sursa foto: wikipedia

                 Municipiul Sibiu are o piață a muncii destul de ofertantă, care atrage persoane din alte localități ale județului și chiar și din afara acestuia. Astfel, cei nou sosiți în oraș au nevoie de locuințe de închiriat, fiind o cerere destul de ridicată pentru astfel de locuințe. Sibiul este și un centru universitar, iar printre solicitanții de chirii se numără și studenții. Cele mai numeroase oferte pentru locuințe de închiriat sunt pentru apartamentele de 2 camere, însă acestea înregistrează și cea mai mare cerere. Acestea sunt urmate de apartamentele de 3 camere, garsonierele și apartamentele de 4 camere.

                 Ofertele de garsoniere, deși nu sunt foarte numeroase, sunt suficient de diversificate și de interesante. Chiriile pentru garsoniere pot să plece de la valori de sub 150 EUR pe lună, dacă e vorba de garsoniere confort 2 sau 3, și pot ajunge până la valori de 350 EUR lună. Astfel, o frumoasă garsonieră semidecomandată, cu o suprafață utilă de 42 mp, la care se mai adaugă un balcon spațios și un loc de parcare propriu, se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. Garsoniera este situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 3 etaje de pe Calea Poplăcii, dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilată și utilată. Printre electrocasnice se pot aminti: frigider, mașină de spălat rufe și mașină de spălat vase.

                În ceea ce privește chiriile pentru apartamentele de 2 camere, acestea sunt foarte numeroase, dar mai ales foarte diversificate și interesante. Astfel chiriile pot varia de la valori de sub 160 EUR pe lună, pentru acele apartamente nemobilate și pot ajunge până la valori de 1000 EUR pe lună. Ca și în cazul locuințelor de vânzare, diferența este dată de locație, suprafață, finisaje, iar în acest caz și de faptul că e mobilat/nemobilat sau utilat/neutilat. Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 64 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 2 etaje de pe Calea Dumbrăvii, se închirează la prețul de 370 EUR pe lună. Apartamentul este recent renovat, dispune de finisaje superioare, mobilier modern de calitate și este utilat cu aparatură de ultimă generație.

                Un alt apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 52 mp și situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe din apropierea Hotelului Ibis, se închirează la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul a fost complet renovat recent, dispune de electrocasnice precum: TV LCD, frigider, mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase, hotă, cuptor electric și plită pe gaz, iar mobilierul este modern și de mare calitate. Apartamentul este situat la doar 5 minute de mers pe jos de pietonala din centrul Sibiului.

                 Un apartament de 3 camere semidecomandat, din zona centrală a Sibiului, având o suprafață de 107 mp, se închirează la prețul de 700 EUR pe lună. Apartamentul dispune de finisaje de înaltă calitate, mobilier modern și electrocasnice de ultimă generație.

                Sibiul dispune de foarte multe oferte de locuințe de închiriat, pentru toate gusturile și buzunarele


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023