Oferte de chirii pentru spații de birouri, comerciale și industriale în Municipiul Baia Mare

Oferte de chirii pentru spații de birouri, comerciale și industriale în Municipiul Baia Mare

sursa foto: afaceribaiamare.ro

                Chiar dacă sunt companii mamut din Baia Mare care s-au desființat, ducând în jos economia orașului, Municipiul Baia Mare are un potențial interesant pentru antreprenoriat și afaceri mici (a se vedea fabricile de mobilă care au devenit în câțiva ani niște exportatori importanți pentru județ). Nevoia pentru locuri de muncă este destul de mare, șomajul este ridicat, dar în acest oraș se poate găsi personal calificat pentru sectorul componentelor auto,  iar potențialul economic pe termen lung al orașului  poate crește semnificativ în momentul în care autostrada Transilvania va fii finalizată, iar Baia Mare să fie conectată de aceasta printr-un drum expres. Astfel, fie că e vorba de servicii, activități comerciale sau activități industrial, piața imobiliară din Baia Mare dispune de oferte de chirii pentru spații de birouri, spații comerciale sau spații industriale.

                 În privința spațiilor de birouri, ofertele nu sunt foarte variate, însă o clădire cu o suprafață utilă de 1400 mp, de pe strada Traian a Municipiului Baia Mare (zonă centrală), se închirează la prețul de 7000 EUR pe lună, rezultând un preț pe metru pătrat de 5 EUR. Clădirea este racordată la toate utilitățile, se află în apropierea Camerei de Comerț și Industrie și a fost construită în anul 1996. Un spațiu de birouri de 65 mp, din Centrul Vechi se închirează la prețul de 300 EUR pe lună. Spațiul dispune de 2 camere, hol, baie și alarmă și se pretează pentru cabinet, studio sau birou (de ex. cabinet avocatură sau notarial). În apropierea spațiului putem găsi Piața Millennium și instituții de educație și cultură.

                 Ofertele pentru spații comerciale sunt mult mai numeroase și mai diversificate. Astfel, un spațiu comercial ultracentral, cu o suprafață utilă de 270 mp, se închirează la prețul de 1400 EUR. Spațiul este dispus pe parter plus alte 2 etaje și are 2 locuri de parcare, spații de depozitare, bucătărie, dublu acces, gresie, faianță, termopane, băi, vitrină stradală și este racordat la toate utilitățile. Acest spațiu se pretează pentru restaurant, fast-food sau laborator de cofetărie. Un alt spațiu comercial, de această dată de 90 mp și situat pe strada Progresului, se închirează la prețul de 700 EUR pe lună. Acest spațiu se pretează pentru magazin, frizerie, activități de alimentație publică sau alte activități comerciale și are acces facil la strada principală, precum și o terasă de 24 mp.

                  Un spațiu comercial care se pretează pentru un mic depozit, având o suprafață de 200 mp, se închirează la prețul de 600 EUR. Spațiul dispune de curent trifazic, centrală pe gaz, gresie, termopan, parcare și mai multe căi de acces. Un spațiu industrial de 60 mp, pretabil pentru un atelier de tâmplărie, confecții metalice sau depozit, se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. Spațiul este dotat cu instalație electric monofazică și trifazică, echipament pentru prelucrarea tâmplăriei PVC și aluminiu, aparat sudură și mașină de debitat metal.

                  Toți cei interesați de a începe o mică afacere în Municipiul Baia Mare, pot alege din spațiile comerciale sau de birouri oferite spre închiriere pe piața imobiliară locală.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023