Oferte de apartamente de 4 camere sau case din Timișoara

Oferte de apartamente de 4 camere sau case din Timișoara

sursa foto: timisoaracitytours.com

                 Pentru acele familii care doresc mai mult spațiu și confort, sau pentru pretențioși, piața imobiliară din Timișoara dispune de numeroase oferte de apartamente de 4 camere sau de case sau vile, în funcție de gusturi, nevoi sau buget. Timișoara este un oraș în care se poate prospera, iar acest lucru se vede la locuințele din oraș, chiar și la acelea scoase la vânzare. În categoria apartamentelor de 4 camere pot fi incluse și penthouse-urile, deci sunt suficient de multe apartamente de 4 camere sau case, care sunt foarte luxoase și se adresează pretențioșilor.

               Ofertele pentru apartamente de 4 camere sunt suficient de numeroase, diversificate, dar și foarte interesante. Prețurile pot să varieze de la valori de sub 50000 EUR și pot urca până la valori de peste 240000 EUR, în funcție de locație, suprafață, finisaje, dotări și alte aspecte. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 85 mp și situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe Calea Lipovei, se vinde la prețul de 68000 EUR. Apartamentul dispune de finisaje clasice, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Un alt apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 80 mp, la etajul 3 al unui bloc de locuințe din zona Lipovei, se vinde la prețul de 85000 EUR. Locuința se compune din 4 camere, 2 băi, 2 balcoane, , bucătărie, hol și dispune de izolație termică interioară, uși interioare schimbate, centrală termică, aer condiționat, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat.

                 Un apartament de 4 camere, foarte spațios, cu o suprafață utilă de 130 mp și situate la etajul 3 al unei clădiri istorice din Piața Operei, se vinde la prețul de 170000 EUR. Apartamentul este bine îngrijit și dispune de mobilier clasic.

                  Cei care doresc mai mult confort, spațiu sau lux, vor opta pentru a locui la curte, iar ofertele pentru case sau vile în Municipiul Timișoara sunt numeroase, cei interesați de lux având de unde alege. Astfel, o vilă din zona centrală a Timișoarei, cu o suprafață utilă de 300 mp cu un teren aferent de 700 mp, se vinde la prețul de 595000 EUR. Vila dispune de toate utilitățile, este super finisată și dispune de geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, centrală termică, aer condiționat, mobilier de lux, electrocasnice de ultimă generație și jacuzzi. Locuința se compune din 6 camere, 2 băi, bucătărie, balcon, terasă, 2 dressinguri, 4 locuri de parcare și un garaj. În curte se mai pot găsi pe lângă locurile de parcare, piscină, baldachine, plante ornamentale, barbecue și gazon. Zona în care este situată vila asigură acces facil spre centrul orașul, Iulius Mall, bănci, magazine, farmacii, spitale, școli, grădinițe, spații verzi, stații de transport în comun, aeroport și autostradă.

                Timișoara este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din România, cu multe familii prospere, sau care pot prospera, iar locuințele pretabile pentru astfel de familii se găsesc în număr foarte mare pe piața imobiliară locală.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023