Oferte de chirii pe segmentul residențial în Craiova

Oferte de chirii pe segmentul residențial în Craiova

sursa foto: wikimapia.org

                 Craiova nu este doar al 6-lea oraș al României după populație, ci este și un centru universitar, cu universități precum Universitatea Craiova (nefiind vorba de echipa de fotbal) și Universitatea de Medicină și Farmacie. Sunt destul de mulți studenți care studiază la facultățile acestor universități, mulți dintre ei preferând să locuiască în chirie decât în cămin studențesc. Faptul că industria constructoare de mașini și cea de producere de material rulant (locomotive) a renăscut în oraș, a creat foarte multe locuri de muncă, iar acest se reflect și asupra pieței chiriilor din oraș.

                 Astfel, prețurile la chirii pot să varieze foarte mult, iar chiriile pentru garsoniere, apartamente de 2 sau 3 camere sunt foarte căutate. O modernă garsonieră decomandată, situată la etajul 8 al unui bloc de locuințe de 8 etaje din zona centrală, aproape de McDonald’s se închirează la prețul de 180 EUR pe lună. Garsoniera are o suprafață de 36 mp, dispune de ușă metalică la intrare, aer condiționat, gresie și faianță modernă și se închirează complet mobilată și utilată. O altă garsonieră, situată la etajul 4 al unui bloc nou de locuințe de 5 etaje din zona Severinului – Craiovița, lângă magazinul Penny, se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. Locuința are o suprafață de 43 mp, dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, instalații sanitare noi, gresi, faianță și parchet nou și se închirează complet mobilată și utilată. Garsoniera mai dispune și de loc de parcare și este compusă din o cameră, o bucătărie, o baie, hol și balcon închis.

                 De departe cele mai multe oferte de chirii pe segmentul rezidențial sunt pentru apartamentele de 2 camere. Chiriile pentru astfel de locuințe pot varia foarte mult, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament un modern de 2 camere decomandat, cu o suprafață de 56 mp și situat la etajul 7 al unui bloc de locuințe de 7 etaje din cartierul Brazda lui Novac, zona Consul, se închirează la prețul de 220 EUR pe lună. Blocul de locuințe din care face parte apartamentul este recent construit, iar apartamentul dispune de dotări precum centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet nou. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul și electrocasnicele fiind de ultimă generație. Un alt apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe din zona Universitate,  se închirează la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 65 mp, este recent renovat și utilat cu mașină de spălat, cuptor cu microunde, cuptor cu plită electrică, TV și repartitoare căldura.

                   Ofertele pentru apartamente de 3 camere sunt ceva mai puține, dar sunt și acestea la mare căutare. Un apartament de 3 camere, situate la parterul unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Severinului, în spate la Billa, se închirează la prețul de 350 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 100 mp și este complet mobilat și utilat cu mobilă și electrocasnice moderne.

                   Chiriile pentru apartamente sau garsoniere din Craiova sunt foarte numeroase, fiind pentru gusturile și buzunarele.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023