Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Timișoara

Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Timișoara

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

                  Timișoara este un punct de referință în ceea ce privește dezvoltarea urbană, din mai multe puncte de vedere, fie că e vorbă de dezvoltare economică, imobiliară, cultural sau socială. Numeroasele locuri de muncă create aici, salariile care sunt printre cele mai ridicate din țară, au făcut ca bunăstarea, calitatea vieții sau puterea de cumpărare să fie la cote foarte înalte. Acest aspect se reflectă și în piața imobiliară, care este una dintre cele mai dinamice din țară, datorită numărului de tranzacții efectuate, dar și datorită valorii locuințelor din oraș. De altfel, prețul mediu pe metru pătrat la apartamente în Timișoara se apropie de 1000 EUR, fiind suficient de multe zone în care acest preț este depășit.

                 În ceea ce privește apartamentele de 2 camere, ofertele pentru astfel de locuințe sunt foarte numeroase, foarte diversificate și multe dintre acestea sunt interesante. Prețurile pentru astfel de locuințe pot porni de la valori de de sub 30000 EUR și pot urca până la valori de peste 140000 EUR. Diferențele de preț sunt generate de locație, suprafață, finisaje, dotări și alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 55 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de pe strada Lacului, din zona Dâmbovița, se vinde la prețul de 57000 EUR. Apartamentul dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

                 Un alt apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 55 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de de 4 etaje din zona Timocului, se vinde la prețul de 62000 EUR. Apartamentul se compune din living cu balcon, dormitor cu balcon, hol acces, bucătărie și baie cu geam. Printre îmbunătățiri se pot aminti ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, aer condiționat,  uși interioare moderne, gresie, faianță și parchet.

                  Un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 67 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje din zona Bastionului, foarte aproape de Facultatea de Medicină, se vinde la prețul de 71000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică la intrare, centrală termică, geamuri termopan, gresie și faianță clasică, și parchet. Apartamentul mai dispune și de o boxă la subsolul clădirii, iar zona în care este situat asigură acces facil spre orice punct al orașului, spre magazine, spital, școli, grădinițe, bănci, farmacii, spații verzi etc. Un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 60 mp și situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe din Piața Victoriei, se vinde la prețul de 103000 EUR. Apartamentul dispune de mobilier nou, instalație electrică nouă, centrală termică proprie, geamuri termopan cu tâmplărie din lemn, gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate.

                   Apartamentele de 2 camere din Timișoara sunt la mare căutare, iar multe dintre acestea pot fi achiziționate prin Programul „Prima Casă”, credit ipotecar sau cu plata cu bani cash.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023