Oferte de apartamente de 3 camere în Municipiul Timișoara

Oferte de apartamente de 3 camere în Municipiul Timișoara

sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

                 Orașul de pe Bega are capacitatea de a atrage multe persoane din județ, sau din afara acestuia, persoane care doresc să se stabilească aici. Motivele acestora sunt simple: locuri de muncă numeroase, salarii ridicate, standard de viață ridicat, putere de cumpărare și nu în ultimul rând un oraș foarte frumos. Timișoara se poate spune că oferă toate facilitățile posibile pentru a atrage în continuare persoane să se stabilească în oraș. Pe lângă cele menționate mai sus, infrastructura rutieră, aeriană sau feroviară, conectează cu ușurință Timișoara la Europa de Vest, sau cu multe alte orașe din țară.

                 Unul dintre cele mai căutate tipuri de locuințe de pe piața imobiliară timișoreană este cel al apartamentelor de 3 camere. Acest tip de locuință este foarte recomandat pentru familiile tinere sau cu copii mici. Piața imobiliară din Timișoara are oferte pentru apartamente de 3 camere din abundență, oferte foarte diversificate, dar în același timp și foarte interesante. Prețurile pentru astfel de apartamente pot varia de la valori de sub 45000 EUR și pot urca până la valori de aproape 250000 EUR, diferența fiind dată de locație, suprafață, finisaje, dotări și alte aspecte.

                  Un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 77 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe dintr-o zonă foarte bună, se vinde la prețul de 71000 EUR. Acesta se compune din 3 camere, 2 balcoane închise cu termopan, baie, bucătărie, hol și dispune de izolație termică interioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală proprie, aer condiționat, gresie, faianță și parchet. Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 66 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe Calea Șagului, se vinde la prețul de 79500 EUR. Apartamentul dispune de garaj la subsolul blocului, boxă (tot la subsol), ușă metalică la intrare, uși de interior noi, geamuri termopan, centrală proprie, gresie, faianță și parchet.

                Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 117 mp și situat la etajul 1 al unui imobil istoric se vinde la prețul de 99900 EUR. Apartamentul este foarte bine întreținut, se află aproape de Profi Baba Dochia, asigură acces facil la școli, grădinițe, mijloace de transport în comun. Un apartament de 3 camere decomandat, de lux, cu o suprafață utilă de 110 mp și situat la etajul 2 al unui imobil istoric de 3 etaje, se vinde la prețul de 249500 EUR. Apartamentul este renovat în stil Victorian, se compune din 2 dormitoare, living,bucătărie, baie, hol, cămară (toate foarte spațioase) și dispune de centrală termică, gresie, faianță, parchet din lemn masiv, mobilier din lemn masiv, uși din lemn masiv și geamuri cu rulouri de aluminiu. Locuința se vinde complet mobilată și utilată, iar prețul este negociabil.

                Ofertele pentru apartamente de 3 camere din Timișoara sunt pentru toate gusturile și buzunarele, iar de multe ori vânzătorii sunt foarte flexibili în ceea ce privește modalitatea de plată, acestea acceptând plata cu bani cash sau creditul ipotecar, chiar și Programul „Prima Casă” (pentru acele locuințe care pot fi încadrate în program).       


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023