Piata imobiliara din Brasov – oferte apartamente si garsoniere

Foto Brasov ianuarie 2017

sursa foto: Facebook

             Municipiul Brașov, de mulți considerat cel mai frumos oraș din România, este cu siguranță un oraș în care mulți români ar vrea să locuiască. Situat la poalele munțiilor, în depresiunea care îi poartă numele, Brașovul este un superb oraș fondat de sași și care impresionează prin arhitectura sa deosebită. Cadrul natural în care este situate acest oraș este și mai spectaculos, Brașovul putând fii locul und ear vrea să locuiască toți iubitorii de munte din România.

             Din punct de vedere economic, Brașovul este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, companiile de aici activând în industria auto sau constructoare de mașini, farmaceutică, IT, de prelucrare a lemnului etc. Deși coloșii industriali din perioada comunistă au dispărut, locul acestora a fost luat de o multitudine de companii care oferă brașovenilor numeroase locuri de muncă, foarte bine plătite.  Iar acest fapt se vede raportat la nive național, unde media salariul mediu din județ e printre cele mai ridicate din țară, dar și în piața imobiliară, unde prețul mediu pe metru pătrat al locuințelor depășește 930 EUR pe metru pătrat.

             Ofertele de locuințe de 1 și 2 camere sunt foarte numeroase în portofoliul agențiilor imobiliare, iar astfel de locuințe sunt de asemenea la mare căutare. Astfel, un apartament cu 1 cameră (garsonieră), situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Astra, are un preț de 34000 EUR. Garsoniera este semidecomandată, are o suprafață de 30 mp, este compus din cameră, baie, bucătărie, și se vinde complet mobilat, utilat și renovat. Printre îmbunătățiri se pot număra gresie, faianță și parchet. Un alt apartament de 1 cameră, de această dată situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din Zona Bartolomeu se vinde la prețul de 28600 EUR. Apartamentul are 28 mp, face parte dintr-un imobil construit în anul 2010, are finisaje de înaltă calitate, geamuri termopan, centrală termică și toate utilitățile. Acest apartament se vinde cu bucătăria mobilată. O altă garsonieră, de 47 mp, din zona ultracentrală a orașului Brașov, se vinde la prețul de 52000 EUR. Această locuință are finisaje de lux, este foarte spațioasă și se vinde complet mobilată și utilată.

               Apartamentele de 2 camere din Brașov sunt și acestea la mare căutare, dar și ofertele sunt extrem de numeroase. Astfel, un apartament de 2 camere de 46 mp, situat la etajul intermediar al unui bloc de locuințe din zona Bartolomeu, se vinde la prețul de 44500 EUR. Apartamentul este recent renovat, dispune de uși de lemn interioare, geamuri termopan, centrală proprie, ușă metalică, gresie, faianță, parchet și se vinde parțial mobilat, doar bucătăria fiind mobilată. Un alt apartament, de această dată de 48 mp, situat la parterul unui bloc de 10 etaje din zona Astra, se vinde la prețul de 46000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică, centrală proprier, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, dar are și beci la subsol.

              Prețurile acestor locuințe, precum și flexibilitatea vânzătorilor, fac posibilă achiziția acestor tipuri de apartamente cu bani cash, credit bancar sau Programul ”Prima Casă”.

          


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023