Oferte de pensiuni turistice din județul Suceava

Oferte de pensiuni turistice din județul Suceava

sursa foto: visitvatradornei.ro

                   Suceava este cel mai vizitat județ de către turiști din această zonă a țării, devansând chiar și județul Iași și are încă un potențial turistic imens, care îl poate propulsa între primele județe din țară la număr de turiști, deși în momentul de față se află în top 10. Cu obiective turistice precum numeroasele mănăstiri, stațiunea Vatra Dornei sau acele pitorești localități de pe valea Bistriței, județul Suceava poate atrage chiar mai mulți turiști decât în momentul de față. Așadar, investiția într-o pensiune turistică, sau alte unități de cazare turistică în județul Suceava, se poate dovedi foarte profitabilă.

                 Județul Suceava nu duce lipsă de oferte de pensiuni turistice, în diferite zone montane ale județului, unele chiar în stațiunea Vatra Dornei sau în vecinătatea celebrelor mănăstiri din acest județ. Astfel, în zona ultracentrală a stațiunii Vatra Dornei, o pensiune cu o suprafață utilă de 300 mp, se vinde la prețul de 93000 EUR. Pensiunea este dispusă pep e mai multe niveluri: subsol, parter și etaj, dispune de 9 camere, 5 băi, bucătărie, restaurant, terasă amenajată, spălător și saună. Pensiunea e construită din cărămidă și bârne de lemn, dispune de centrală termică, geamuri termopan și se află la doar 2 minute de pârtiile de ski și de patinoar.

                 O frumoasă pensiune, cu o suprafață utilă de 600 mp și situată într-un cadru mirific în localitatea Sucevița, aproape de mănăstire, se vinde la prețul de 300000 EUR. Pensiunea se compune din bucătărie mobilată, restaurant, recepție, birou, grupuri sanitare, centrală termică, 9 camere cu mobilă din stejar, 11 băi, beci de 40 mp. Aceasta mai dispune și de depozit pentru lemne de 60 mp și afumătoare pentru produse tradiționale. Tot în Sucevița, un complex turistic situat la strada principal, se vinde la prețul de 150000 EUR. Complexul dispune de o pensiune cu 8 camere și 5 băi, restaurant cu o capacitate de 25-30 de locuri, bucătărie complet mobilată și utilată, 4 căsuțe de tip camping, încă o clădire cu 10 camere cu baie proprie nefinisată. Printre alte dotări ale pensiunii mai putem aminti centrală termică pe lemne, foișor, leagăn, cramă, garaj și grătar din piatră.

                  În Vatra Dornei, o proprietate cu o suprafață utilă de 150 mp și un teren aferent de 2.7 hectare, se vinde la prețul de 90000 EUR. Proprietatea este situată într-o zonă foarte liniștită în Sărișorul Bucovinei, clădirea este dispusă pe 3 niveluri (parter plus alte 2 etaje), are geamuri termopan, curent, drum de acces, loc pentru a ține animale și iazuri de pește. Locuința se pretează pentru casă de vacanță, sau pentru a fi transformată în pensiune, iar prețul se poate negocia la fața locului.

                  Fie că e vorba de minunatele mănăstiri din județul Suceava, cum ar fi: Putna, Voroneț, Sucevița sau Moldovița, sau de stațiuni turistice precum Vatra Dornei, recunoscută la nivel național pentru sporturile de iarnă ce se pot practica aici, județul Suceava constituie principalul pol turistic din Nord-Estul României.  Sunt numeroase oferte de pensiuni turistice în zonă, multe dintre acestea la prețuri foarte avantajoase, încurajând achiziția de astfel de unități de cazare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023