Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Suceava

Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Suceava

sursa foto: orasulsuceava.ro

                   Municipiul Suceava este unul dintre cele mai importante orașe din nord-estul României și totodată reședința județului cu același nume. În prezent cu o populație de peste 92000 de locuitori, Municipiul Suceava a pierdut în ultimii 25 de ani aproximativ 20000 de locuitori. În economia locală predomină capitalul autohton, nefiind foarte mulți investitori străini care să își dezvolte afaceri în oraș. Salariile din oraș nu sunt printre cele mai ridicate din țară, însă sucevenii au o putere de cumpărare destul de ridicată, în oraș fiind centre comerciale precum Iulius Mall Suceava, Shopping Center Bucovina sau Galleria Suceava.

                    Piața imobiliară locală se prezintă destul de bine, cu oferte foarte variate de garsoniere (apartamente de 1 cameră) și apartamente de 2 camere. În ceea ce privește garsonierele, ofertele sunt foarte variate, dar și suficient de numeroase. Astfel, garsonierele confort 2 sau 3 pot avea prețuri de sub 10000 EUR, pe când cele confort 1 pot ajunge și la prețuri de aproape 40000 EUR. Diferența la prețuri esta dată de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, o garsonieră semidecomandată, de 26 mp, situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe pe strada Mircea Damaschin, din cartier Burdujeni, se vinde la prețul de 17000 EUR. Locuința dispune de gresie, faianță, parchet, ușă metalică și geamuri termopan. O altă garsonieră, de această dată decomandată, cu o suprafață utilă de 45 mp, se vinde la prețul de 39200 EUR. Locuința se află la etajul 1 al unui bloc nou de locuințe de 6 etaje din zona Cuza Vodă, se vinde complet mobilată și utilată și dispune de dotări precum centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet.

                  În ceea ce privește ofertele pentru apartamente de 2 camere, acestea sunt foarte numeroase și foarte interesante în același timp. Prețurile pentru astfel de locuințe pot pleca de la valori de sub 15000 EUR și pot ajunge până la valori de peste 75000 EUR, diferența aceasta enormă se datorează locației, suprafeței, finisajelor și a altor aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 52 mp și situat într-un bloc nou de pe calea Oituz, se vinde la prețul de 40000 EUR negociabil. Apartamentul dispune de ușă metalică la intrare, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și dispune de mobilier și eletrocasnice moderne, care sunt incluse în prețul apartamentului. Un alt apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 63 mp și situat la etajul 5 al unui bloc turn de pe Bulevardul George Enescu, se vinde la prețul de 60000 EUR. Apartamentul dispune de mobilier, finisaje, electrocasnice foarte moderne, izolație termică exterioară, centrală termică, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, instalație sanitară și electrică nouă. Locuința mai dispune de 2 balcoane închise și o boxă la subsol.

                  Multe dintre aceste locuințe pot fi achiziționate prin diverse modalități de plată cum ar fi: plata cu bani cash, creditul ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă”, aceste ultime variante depinzând de vânzător și de valoarea locuinței.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023