Piața imobiliară din Brașov – oferte de apartamente de 3 și 4 camere

Piața imobiliară din Brașov

sursa foto: romaniatourism.com

                  Brașovul este unul dintre cele mai frumoase orașe din România și totodată locul unde mulți români și-ar dori să locuiască. Este unul dintre cele mai sigure orașe din țară și poate fi orașul ideal pentru tinerele familii, deoarece aici se poate găsi locuri de muncă bine plătite, școli, spitale, spații verzi suficiente, ca să nu mai zic că apropierea de munte te poate face să evadezi din aglomerația orașului în doar câteva minute. Totodată, orașul are conexiuni foarte bune cu orașe precum București, Sibiu, Ploiești etc., iar în prezent sunt planuri pentru construcția unui aeroport local. Toate aceste avantaje fac din Brașov un oraș foarte atractiv din punct de vedere imobiliar, atât pentru români cât și pentru cetățeni străini.

                  Pentru tinerele familii, apartamentele de 3 sau 4 camere pot fi cele mai bune soluții pentru nevoile acestora, atât din punct de vedere al prețurilor, cât și din punct de vedere al spațiului și confortului. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Bartolomeu și având o suprafață de 93 mp, se vinde la prețul de 61000 EUR. Apartamentul dispune de 3 camere, 2 băi, 2 balcoane închise, o bucătărie și hol și este complet mobilat, utilat și renovat. Printre îmbunătățiri se pot aminti ușă metalică, geamuri termopan, centrală proprie, parchet, gresie și faianță nouă. În zona Tractorul, un apartament de 3 camere semidecomandat, cu o suprafață de 56 mp, se vinde la prețul de 53000 EUR. Apartamentul este situat la etaj intermediar, este compus din 3 camere, baie, bucătărie și hol și dispune de finisaje de înaltă calitate. Printre îmbunătățiri se pot găsi ușă metalică, uși interioare din lemn, geamuri termopan, centrală proprie, parchet, gresie și faianță. Apartamentul mai deține un beci la subsol și o debara și se vinde nemobilat.

                   Desigur, pentru cei care au nevoie de mai multe încăperi și deci implicit și mai mult spațiu, există varianta apartamentelor de 4 camere. Astfel, un apartament de 4 camere situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Tractorul, se vinde la prețul de 66500 EUR. Apartamentul are o suprafață de 85 mp, necesită renovare, dar are și unele îmbunătățiri precum ușă metalică, centrală proprie și geamuri termopan. Acesta este compus din 4 camere, 2 băi, 2 balcoane închise, o bucătărie și un hol. Un alt apartament de 4 camere, de această dată semidecomandat  și situat la un etaj intermerdiar al unui bloc de locuințe din zona Gării, se vinde la prețul de 85000 EUR. Apartamentul nu este recent finisat, dar se prezintă într-o stare bună, chiar dacă parchetul, gresia sau faianța nu sunt tocmai puse recent. Printre îmbunătățirile apartamentului se numără: ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică. Apartamentul se vinde parțial mobilat și este compus din 4 camere, 2 băi, 2 balcoane (din care unul e închis), hol și bucătărie.

                 Modalitățile de plată acceptate sunt banii cash, iar în unele cazuri creditul bancar sau chiar plata prin Programul ”Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023