Piața chiriilor din București

Piața chiriilor din București

sursa foto: www.entropy.ro

                  Bucureștiul, fiind cel mai important centru economic și universitar al României, atrage ca un magnet studenți sau persoane din alte orașe dornice să se relocheze, sau care și-au găsit deja un loc de muncă în București. Numărul mare de studenți, dar totodată și numărul mare de locuri de muncă, au influențat piața imobiliară, în special pe sectorul chiriilor. Ca și pe sectorul locuințelor de vânzare, chiriile sunt și acestea printre cele mai scumpe din țară, înregistrându-se diferențe destul de mare la chirii, în funcție de locație, compartimentare, suprafață, finisaje și alte aspect. Pentru ofertele de chirii din București se „bat” studenți, persoane tinere sau tinere familii care se relochează datorită jobului în București, sau expați, străini care lucrează în București, și care au nevoie de condiții excepționale pentru a locui în chirie.

                  Un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Floreasca, se închirează la prețul de 450 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 48 mp, se compune din dormitor, living, hol, bucătărie deschisă, baie și balcon închis. Printre dotări merită menționate: aer condiționat, parchet, gresie și faianță. Apartamentul se închirează complet mobilat și utilat, și se află situat într-o zonă cu acces facil spre orice altă zonă a orașulului.

                 În zona Aviației, un apartament de 2 camere, cu o suprafață utilă de 49 mp și situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe, se închirează la prețul de 470 EUR pe lună. Apartamentul se compune din dormitor, baie, living, bucătărie deschisă, hol și balcon închis. Apartamentul se închirează complet mobilat și utilat, și mai dispune de gresie, faianță și aer condiționat.

                 Pentru pretențioși, un apartament de camere, situat la un etaj intermediar dintr-un bloc de locuințe din zona Iancu Nicolae, se închirează la prețul de 700 EUR pe lună. Locuința face parte dintr-un ansamblu rezidențial cu piscină situat în imediata apropiere a Pădurii Băneasa, aproape de școli și grădnițe din arealul Băneasa – Pipera. Mall-ul din Băneasa este de asemenea foarte aproape. Apartamentul dispune de dormitor, living, 2 băi, hol, bucătărie și garaj subteran, are o suprafață utilă de 75 mp și se închirează complet mobilat și utilat

                 În ceea ce privește ofertele pentru chirii la apartamente de 3 camere, acestea sunt foarte numeroase și de asemenea foarte variate. Un apartament de 3 camere, din zona Pieței Victoriei, se închirează la prețul de 650 EUR pe lună. Locuința are o suprafață de 85 mp, dispune de 2 camere, 2 băi, 2 balcoane, living spațios, bucătărie și hol. Apartamentul are centrală termică, geamuri termopan, parchet, gresie și faianță.

                 Un alt apartament de 3 camere, din  zona Băneasa – zoo, se închirează la prețul de  650 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 130 mp, dispune de loc de parcare subteran, dotări precum aer condiționat, centrală termică, geamuri termopan, parchet, gresie și faianță. Locuința se compune din: 2 dormitoare, 2 băi, hol, living, bucătărie, debara și balcon. Zona în care este situat apartamentul asigură acces facil spre grădinițe, școli, restaurante și spre toate zonele orașului.

                 Piața chiriilor din București este cea mai mare și mai dinamică piață de acest fel la nivel național.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023