Oferte de locuințe în chirie din Municipiul Ploiești

Oferte de locuințe în chirie din Municipiul Ploiești

sursa foto: wikimapia.org

Dezvoltarea economică a Municipiului Ploiești a atras după sine și impulsionarea pieței chiriilor din oraș, mai ales pe segmentul rezidențial. Numeroasele locuri de muncă, precum și salariile destul de mari atrag persoane și din afara județului, persoane care doresc să se stabilească în acest oraș. Ploieștiul în sine este și un centru universitar, cu Universitatea de Petrol și Gaze și numeroasele sale facultăți. Astfel, cererea pentru locuințe în chirie este suplimentată de studenții care vin în oraș, nu doar de acele persoane care tocmai și-au găsit un loc de muncă în Municipiul Ploiești.

Dacă pe sectorul locuințelor de vânzare, piața imobiliară din Ploiești este considerată a fi una emergentă, doar orașe precum Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași, Constanța sau Brașov devansându-l în această privință, pe partea de chirii, lucrurile stau la fel. Prețurile la chirii sunt doar puțin mai mici față de marile orașe, iar oferta de chirii este foarte generoasă. În privința locuințelor de 1 cameră (garsoniere), prețurile la chirii pot varia de la valori de 110 EUR pe lună, până la valori de 300 EUR pe lună. Astfel, o garsonieră semidecomandată, cu o suprafață utilă de 24 mp și situată la etajul 6 al unui bloc de locuințe de 6 etaje din zona centrală, se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. La capitolul dotări se pot enumera: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată și este foarte aproape de mall, primărie, magazine, farmacii, școli, grădinițe, spital, stații de transport în comun și spații verzi.

În ceea ce privește apartamentele de 2 camere, ofertele pentru astfel de locuințe de închiriat sunt mult mai numeroase, iar prețurile pot varia de la valori de sub 200 EUR pe lună, până la valori de peste 600 EUR pe lună, diferența fiind dată de locație, suprafață, finisaje, dotări și alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 65 mp și situat la etajul 3 al unui bloc nou de locuințe de pe Bulevardul București, se închirează la prețul de 500 EUR pe lună. Apartamentul se compune din living, dormitor, baie, terasă, hol și bucătărie și se închirează complet mobilat și utilat. Printre dotările apartamentulu se pot aminti: ușă metalică la intrare, uși interioare celulare, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Locuința se află într-o zonă foarte aproape de magazine, bănci, farmacii, parc și stații pentru mijloace de transport în comun.

Apartamentele de 3 camere sunt destul de căutate pe piața chiriilor, însă și oferta este pe măsură. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 70 mp și situat la etajul 6 al unui bloc de locuințe de pe strada Gheorghe Doja, se închirează la prețul de 565 EUR pe lună. Apartamentul are finisaje de cea mai bună calitate, mobilă de bun gust și electrocasnice moderne.

Nivelul chiriilor din Ploiești este un bun barometru în ceea ce privește piața imobiliară, Ploieștiul confirmându-și poziția la nivel național și pe acest segment al pieței imobiliare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023