Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Cluj – Napoca

Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Cluj – Napoca

sursa foto: one-europe.net

              Municipiul Cluj – Napoca este considerat unul dintre cele mai sigure orașe la nivel național, iar mai multe cartiere ale acestuia fiind în primele 10 cartiere din punct de vedere al siguranței la nivel național. Acest fapt, corelat cu numărul mare de locuri de muncă existent la nivel local, multe dintre acestea fiind foarte bine plătite, cum ar fii cele din sectorul IT, existența unui număr foarte mare de studenți, a dus la o creștere spectaculoasă a prețurilor din imobiliare. Printre locuințele cele mai căutate se numără apartamentele de 2 camere. Sunt și astfel de locuințe care mai pot fi încadrate în Programul „Prima Casă”, dar cele mai frecvente modalități de plată sunt creditul ipotecar, plata cu bani cash, sau rate direct la dezvoltator.

              În ceea ce privește ofertele pentru apartamente de 2 camere, acestea sunt foarte numeroase și foarte variate, iar prețurile diferă în funcție de locație, suprafață, finisaje sau alte aspecte. Un apartament de 2 camere, confort 2, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Panemar a cartierului Iris se vinde la prețul de 53000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 39 mp și este compus din dormitor, living cu bucătărie, hol, baie și balcon, iar în prețul apartamentului este inclus mobilierul cât și un loc de parcare la subsolul clădirii. Printre dotări se pot aminti: centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică, gresie, parchet și faianță.

              Un alt apartament de 2 camere, confort lux, situat la mansarda unui bloc de locuințe din cartierul Bună Ziua, se vinde la prețul de 53900 EUR. Apartamentul are o suprafață de 62 mp, este dispus pe 2 niveluri și este compus din living cu bucătărie open space, dormitor, baie și hol. În prețul apartamentului este inclus mobilierul și un garaj. Apartamentul mai dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Acest apartament poate fi achiziționat doar cu bani cash.

               Un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje din cartierul Gheorgheni și aproape de Iulius Mall se vinde la prețul de 99000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 55 mp, se vinde mobilat și este compus din 2 camere, baie, bucătărie, hol și balcon închis. Locuința dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, parchet și faianță. Un alt apartament de 2 camere, din zona Iulius Mall, se vinde la prețul de 81750 EUR. Apartamentul are o suprafață de 43 mp, este situat la un etaj intermediar și este compus din dormitor, living cu bucătărie, baie, hol și terasă de 17 mp. În prețul apartamentului este inclus mobilierul, boxă la subsol și un garaj. Printre îmbunătățirile apartamentului sunt centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

                Piața imobiliară din Cluj-Napoca este una dintre cele mai dinamice din țară, ofertele la apartamentele de 2 camere fiind foarte numeroase și variate, fiind pe toate gusturile, nevoile și buzunarele. Prețurile diferă de la un cartier la altul, sau de la o locație la alta, mai multe aspecte influențând prețurile apartamentelor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023