Oferte de spații comerciale sau de birouri de închiriat în Municipiul Cluj – Napoca

Oferte de spații comerciale sau de birouri de închiriat în Municipiul Cluj – Napoca

sursa foto: wikipedia.org

              Cluj – Napoca este văzută la nivel național drept unul dintre principalele incubatoare de afaceri din România, foarte multe firme desfășurându-și activitatea în acest oraș. Fie că e vorba de firme multinaționale care caută spații de birouri, sau spații de producție, sau doar mici antreprenori care doresc spații pentru a-și desfășura activate lor economică, în Cluj – Napoca au de unde alege din multitudinea de spații comerciale scoase spre închiriere.

              În ceea ce privește spațiile de birouri, prețurile pe metru pătrat poate diferi foarte mult, astfel pentru clasa de birouri tip A, acestea pot fi între 12 și 16 EUR pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Astfel, un spațiu de birouri de 900 mp, dispus pe 4 niveluri, și situat în zona centrală, se închirează la prețul de 14400 EUR/lună plus TVA, rezultând un preț pe metru pătrat de 16 EUR la care se mai adaugă TVA. Acest spațiu este de tip open space și dispune de 15 de locuri de parcare.

              În privința spațiilor comerciale, oferta este de asemenea foarte bogată, fiind incluse spații comerciale în diverse zone ale orașului, însă binențeles vadul comercial face diferența în privința prețului chiriei. Astfel, un spațiu comercial de 148 mp, situat la parterul unui bloc nou de locuințe din cartierul Mărăști și aproape de Iulius Mall, se închirează la prețul de 2368 EUR pe lună, rezultând o chirie pe metru pătrat de 16 EUR. Spațiul se pretează pentru activități comerciale de tip magazine alimentar, showroom, alimentație publică etc. Un alt spațiu comercial, de această dată situat în zona centrală se închirează la prețul de 850 EUR pe lună. Spațiul dispune de toate utilitățile, are o suprafață de 98 mp și se pretează pentru orice activitate comercială fie că e vorba de local, magazin etc.

              În ultimii ani de zile, Cluj – Napoca a atras mulți investitori în domeniul industrial, piața imobiliară din Cluj – Napoca oferind numeroase chirii pentru spații industrial, nu doar în noile parcuri industrial amenajate de către autoritățile locale.  În cartier Mărăști, în zona străzii Fabricii, se închirează la prețul 6494 EUR pe lună negociabil. Hala are o suprafață de 1700 mp și un teren aferent de 3500 mp și este compusă dintr-un spațiu de tip open-space de tip 1200 mp, 9 încăperi pentru birouri și 4 grupuri sanitare de 500 mp. Această hală are o înălțime de 7.1 m, dispune de de pod rulant cu sarcină de 3.2 tone și înălțime la cârlig de 5 m. Spațiul este pretabil pentru orice tip de spațiu de depozitare și producție.

              O altă hală industrială, din zona Dâmbul Rotund se închirează la prețul de 10800 EUR. Suprafața totală este de 2400 mp, hala dispune de 7 rampe cu descărcare lateral și acces personal separat. Hala industrială este pretabilă pentru depozitare și dispune de spații de birouri.

              Dezvoltarea economică a orașului Cluj – Napoca se reflectă în multitudinea de spații comerciale care se închirează, fie că e vorba de spații de birouri, comerciale sau industriale.  

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023