Oferte de apartamente de 3 și 4 camere Municipiul Buzău

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere Municipiul Buzău

sursa foto: newsbuzau.ro

               Când vine vorba de mai mult spațiu și confort, sunt multe familii care optează pentru apartamente de 3 și 4 camere, pentru că oferă suficient de mult spațiu și confort și sunt mai ieftine sau mai ușor de întreținut decât casele sau vilele. În mod evident, cei care doresc neapărat să aibă mai multă liniște, mai mult spațiu, curte proprie și să nu împartă un imobil cu alte familii, vor opta pentru case sau vile. Însă, pentru familiile cu copii de clasă mijlocie, cele mai bune opțiuni sunt apartamentele de 3 și 4 camere.

             Și în Municipiul Buzău sunt astfel de locuințe de vânzare, multe dintre ele având prețuri foarte bune, modalitățile de plată acceptate fiind bani cash, credit bancar, sau Programul „Prima Casă” (doar pentru locuințele care se pot încadra în acest program). Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe izolat termic din zona Unirii Sud – Spiru Haret, se vinde la prețul de 63000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 75 mp, dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, aer condiționat, iar în baie, dormitorul mic și bucătărie s-au făcut modificări consistente fiind instalații sanitare  noi, mobilă nouă, gresie, faianță și parchet nou, precum și electrocasnice precum aragaz cu plită, combină frigorifică, sau mașină de spălat rufe. În sufragerie, dormitorul mare, hol și toaleta de serviciu (cea de-a doua baie), mobilierul este clasic.

               Un alt apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe tip vilă cu 3 etaje, se vinde la prețul de 70000 EUR, negociabil. Acest imobil a fost construit în anul 2008, dispune de izolație termică exterioară și este situat aproape de Liceul Mihai Eminescu, piață și centru. Apartamentul are 2 dormitoare, 2 băi, un living spațios, o bucătărie și se vinde complet mobilat și utilat. Pe lângă mobila și electrocasnicele modern, apartamentul mai dispune și de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

               În ceea ce privește apartamentele de 4 camere, ofertele sunt mai puțin numeroase, iar prețurile pot diferi foarte mult. Astfel, un apartament de 4 camere, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Micro 5, se vinde la prețul de 29000 EUR. Locuința are o suprafață de 78 mp, confort 2 decomandat și dispune de living cu balcon deschis, 2 băi, 3 dormitoare și o bucătărie. Apartamentul este frumos renovat și este dotat cu centrală proprie, geamuri termopan, aer condiționat, parchet, gresie, faianță și izolare termică atât exterioară cât și interioară.

             Un alt apartament de 4 camere, cu o suprafață de 95 mp și situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Bulevardului Nicolae Bălcescu, se vinde la prețul de 65000 EUR. Apartamentul este foarte bine întreținut, dispune de mobilier de lux și de alte dotări precum: centrală termică, geamuri termopan, instalație electric și sanitară schimbată, gresie, faianță, parchet. Ca și compunere, apartamentul dispune de 4 camere, baie, bucătărie și balcon.

            Ofertele pentru apartamentele de 3 și 4 camere nu sunt foarte numeroase, tocmai de aceea aceste apartamente pot fi cumpărate într-un timp foarte scurt, iar cei care își doresc astfel de locuințe în Buzău ar trebui să se grăbească.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023