Oferte de locuințe de 3 și 4 camere din Municipiul Focșani

Oferte de locuințe de 3 și 4 camere din Municipiul Focșani

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

                 Reședința județului Vrancea, Municipiul Focșani este un oraș cu o economie bazată pe industria textilă, și vinificație, vinurile produse în podgoriile din județul Vrancea sunt renumite în toată țara. Șomajul ridicat datorită locurilor de muncă prea puține și salariile mici sunt doar câteva aspecte ale depopulării masive cu care s-a confruntat orașul, doar în ultimii 15 ani orașul pierzînd peste 20000 de locuitori. Aceste aspecte au avut impact și asupra pieței imobiliare a orașului, datorită faptului că prea puține locuințe se tranzacționează și prețurile locuințelor rămân de multe ori la niveluri modeste.

                  Locuințele de 3 și 4 camere sunt recomandabile pentru tinerele familii, sau familii cu copii, pentru că oferă mai mult spațiu și confort la prețuri acceptabile. Ofertele pentru astfel de apartamente nu sunt foarte numeroase, însă sunt suficient de diversificate și de interesante. Prețurile pentru apartamentele de 3 camere din Municipiul Focșani pot să varieze de la valori de sub 15000 EUR, până la valori de aproape 98000 EUR. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona de sud a orașului, se vinde la prețul de 30000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, geamuri termopan, gresie, faianță, și parchet. Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 76 mp și situat la parterul uni bloc de locuințe de lângă Inspectoratul Școlar, se vinde la prețul de 47000 EUR. Apartamentul dispune de intrări separate, spațiu verde îngrijit, alei pietonale, canalizare ape pluvial și 2 locuri de parcare. În compoziția apartamentului intră living cu bucătărie, 2 dormitoare, 3 holuri, 2 băi comasate și un balcon, iar printre dotările apartamentului se pot aminti uși interioare schimbate, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

             Un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 100 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe strada Brăilei, se vinde la prețul de 78000 EUR. Locuința se compune din 2 dormitoare, living spațios, bucătărie, baie, dressing, balcon închis, terasă mare închisă, dispune de intrare stradală în locuință, boxă la subsol și se vinde complet mobilată și utilată. La capitolul alte dotări mai pot fi amintite geamuri termopan, gresie și faianță.

              În ceea ce privește ofertele pentru apartamente de 4 camere, ofertele sunt limitate, însă există și unele oferte interesante. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc tip vilă de 3 etaje din zona Teatru, se vinde la prețul de 82500 EUR. Apartamentul dispune de garaj, 2 balcoane, boxă de 30 mp, geamuri termopan, centrală termică proprie și se vinde complet mobilat și utilat.

              Pentru a achiziționa astfel de locuințe, tinerele familii sau familiile cu copii pot apela la creditul ipotecar, creditul prin Programul „Prima Casă”, sau plata cu bani cash. De multe ori prețurile la care se vând locuințele permit încadrarea acestora în programul „Prima Casă”, dar dacă locuința poate fi achiziționată prin „Prima Casă”  sau credit bancar, asta rămâne la latitudinea vânzătorului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023