Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Râmnicu Vâlcea

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Râmnicu Vâlcea

sursa foto: sejururi.org

               Chiar dacă în acest moment perspectivele economice ale Municipiului Râmnicu Vâlcea nu sunt printre cele mai optimiste, având în vedere situația grea în care este combinatul Oltchim, dar pe viitor toate acestea se pot schimba. Mult așteptată autostradă de la Pitești la Sibiu ar putea schimba radical situația economică a orașului, traseul autostrăzii nefiind foarte departe de oraș. Investițiile în astfel de infrastructură atrage după sine investitori, aspect care ar îmbunătăți considerabil situația economică a orașului. Râmnicu Vâlcea se prezintă ca un oraș cochet, îngrijit, situat într-un cadru natural deosebit și care dispune mai multe facilități pentru un standard de viață mai ridicat: spații verzi amenajate, centre comerciale, magazine, infrastructură rutieră și feroviară bună. Acestea sunt doar câteva motive pentru care tinerele familii se pot stabili în Râmnicu Vâlcea.

               Pentru apartamentele de 3 și 4 camere, piața imobiliară din Râmnicu Vâlcea dispune de oferte diversificate și interesante. Astfel, prețurile pentru apartamentele de 3 camere pot să varieze de la prețuri de sub 20000 EUR și pot urca până la prețuri de aproape 150000 EUR, pentru locuințele noi gen penthouse. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 65 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe Calea Traian, se vinde la prețul de 53000 EUR. Pe lângă cele 3 camere, bucătărie, 2 băi și hol, apartamentul mai dispune și de 2 balcoane și o boxă la subsolul clădirii. Printre dotările apartamentului se pot aminti ușă metalică la intrare, uși interioare modificate, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Apartamentul dispune de mobilier modern nou și electrocasnice, fiind complet mobilat și utilat. Zona în care este situat blocul de locuințe asigură acces facil spre școli, grădinițe, magazine, farmacii, bănci, spații verzi, mijloace de transport în comun etc.

               Un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 120 mp, situat la etajul 1 al unui bloc nou de locuințe situate în zona centrală a orașului, se vinde la prețul de 135000 EUR. Apartamentul se compune din 2 dormitoare, living generos cu suprafață de 30 mp, 2 băi, bucătărie, hol și 2 balcoane închise. Locuința dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Aceasta se vinde complet mobilată și utilată, iar în prețul locuinței mai intră și o boxă de la subsolul clădirii, precum și un garaj. Zona în care este situată locuința asigură acces facil spre magazine, piața din centru, școli, grădinițe, bănci, farmacii și mijloace de transport în comun.

               În ceea ce privește apartamentele de 4 camere, ofertele sunt extrem de puține , dar chiar și așa sunt destul de interesante. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 125 mp și situat la etajul 3 al unui bloc nou de locuințe de 4 etaje, se vinde la prețul de 70000 EUR. Apartamentul dispune de finisaje de înaltă calitate, mobilier modern și electrocasnice noi, dar și de un loc de parcare.

               Apartamentele de 3 și 4 camere sunt locuințe recomandabile pentru tinere familii, sau familii cu copii, deoarece oferă mai mult spațiu și confort la prețuri accesibile. Locuințele pot fi achiziționate prin intermediul creditelor ipotecare, creditelor prin Programul „Prima Casă” sau cu bani cash.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023