Oferte de pensiuni turistice din județul Vâlcea

Oferte de pensiuni turistice din județul Vâlcea

sursa foto: turism-blog.ro

                  Județul Vâlcea a fost binecuvântat cu munți, dealuri și câmpie, dar și cu peisaje foarte impresionante. Cea mai mare parte a activității turistice din județul Vâlcea e concentrată în zona montană, unde se pot găsi stațiuni precum Călimănești, Căciulata, Băile Olănești, Mănăstirea Cozia, parcul natural cu același nume, dar și zona Voineasa, lacul Vidra, sau Obârșia Lotrului (situată pe Transalpina). Așadar județul Vâlcea poate fi destinația ideală pentru amatorii de turism balnear, sporturi de iarnă (Domeniul Schiabil Transalpina), dar și turism ecumenic. Achiziția unei pensiuni turistice în zona montană a județului Vălcea se poate dovedi o investiție foarte profitabilă, mai ales dacă e vorba de o zonă cu „vad” turistic, cum ar fi Valea Oltului, Valea Lotrului, sau Transalpina.

                 Piața imobiliară a județului Vâlcea dispune de oferte de pensiuni turistice sau alte unități de cazare, oferte diversificate și la prețuri foarte atractive. Astfel, o proprietate de 440 mp din stațiunea Voineasa, împărțită în locuință și pensiune, cu un teren aferent de 550 mp, se vinde la prețul de 250000 EUR. Primul corp de clădire, care are o suprafață de 170 mp, funcționează deja ca pensiune, și are un regim de înălțime de parter + mansardă + pod. În acest corp, la parter putem întâlni 2 dormitoare, baie, living cu bucătărie de 35 mp, iar la mansardă sunt 2 dormitoare, 2 băi și 2 balcoane. Celălalt corp de clădire are un regim de înălțime de parter + etaj + mansardă + pod. La parterul acestui corp de clădire întâlnim terasă, dressing, cameră, cămară, baie de serviciu, iar la etaj se găsește living de 30 mp, bucătărie, terasă deschisă acoperită și balcon. La mansardă se poate găsi 3 dormitoare, baie și balcon. Curtea este pavată și luminată, iar întreaga clădire poate fi convertită în pensiune. Domeniul schiabil Transalpina este la doar 25 de km distanță de această pensiune.

                  Tot în stațiunea Voineasa, o pensiune turistică compusă dintr-un imobil de 222 mp și un teren aferent de 431 mp, se vinde la prețul de 150000 EUR. Pensiunea are un regim de înălțime cu demisol + parter + etaj + pod, iar în curter se găsesc annexe, foișor, barbecue și parcare proprie. La demisolul clădirii se poate găsi un apartament de serviciu compus din living, dormitor, bucătărie, baie și cămară, pe când la parter se poate găsi living, dining, bucătărie și baie. La etaj se pot întâlni 4 camere duble pentru cazare, fiecare cu terasă și 3 băi, pe când podul poate fi folosit ca spațiu de depozitare. Pensiunea se vinde complet mobilată și utilată, este situată exact pe malul Lotrului, are o plajă proprie, iar încălzirea se face prin centrală termică pe lemne.

                Județul Vâlcea are un potențial turistic exploatat prea puțin, iar cu investiții serioase în infrastructură se pot atrage foarte mulți turiști, mai ales în zona Domeniului Schiabil Transalpina, care are potențialul de a deveni cel mai mare și mai modern domeniu schiabil din România. Însă stațiunile turistice din zona montană a județului Vâlcea pot încănta turiștii în fiecare anotimp, nu doar în anotimpul rece, iar achiziția unei pensiuni turistice în zona montană a județului Vâlcea se poate transforma într-o investiție profitabilă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023