Oferte de apartamente de 1 cameră din Municipiul Constanța

Oferte de apartamente de 1 cameră din Municipiul Constanța

sursa foto: cugetliber.ro

             Municipiul Constanța este unul dintre orașele cu cea mai veche atestare de pe teritoriul României și totodată unul dintre cele mai mari și mai importante orașe de la noi. În administrația municipiului Constanța intră și stațiunea Mamaia, cea mai celebră stațiune de pe litoralul românesc. Portul Constanța este unul dintre cele mai importante porturi din Europa, fiind locul de desfacere al multor produse din import. Activitatea economică a orașului Constanța depinde de industria petrochimică, construcția de nave și a comerțului de cereale. Ca nivel salarial, Municipiul Constanța stă foarte bine, fiind peste media națională, iar acest aspect influențează în mod pozitiv piața imobiliară, care este poate cel mai mult influențată de activatea turistică a orașului. Astfel, prețul mediu pe metru pătrat pentru apartamente în Municipiul Constanța este undeva la 930 EUR.

             Piața imobiliară locală dispune de multe oferte pentru oferte de apartamente de 1, 2 sau 3 camere, multe dintre acestea putând fii achiziționate prin bani cash, credit ipotecar sau Programul „Prima Casă”. Prețurile pot diferi în funcție de locație, suprafață, finisaje sau alte aspecte. Astfel, o garsonieră din zona centrală a Constanței, cu o suprafață de 35 mp, se vinde la prețul de 30000 EUR. Garsoniera este decomandată și este compusă din dormitor, bucătărie, baie și hol. Locuința dispune de parchet, gresie, faianță, centrală termică și este situată în zona centrală foarte aproape de școli, grădinițe, spital, magazine, farmacii și stații de transport în comun.

               O garsonieră decomandată, confort 1, cu o suprafață de 42 mp și situată într-un imobil de locuințe din zona Casei de Cultură, se vinde la prețul de 35000 EUR. Imobilul din care face parte garsoniera este construit în anul 2008 din cărămidă. Garsoniera este compusă din cameră, bucătărie, hol și baie și este gata finisată. Printre dotări se pot număra ușă metalică, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată și este pretabilă ca locuit sau pentru locuință de vacanță. Zona în care este situată această garsonieră oferă acces ușor spre toate zonele orașului, școli, grădinițe, magazine, farmacii sau stații de transport în comun.

                O altă garsonieră decomandată, confort 1, cu o suprafață de 35 mp și situată la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona centrală, se vinde la prețul de 32000 EUR. Garsoniera este mobilată și dispune de centrală termică, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, parchet și faianță. Zona asigură accesul facil spre toate zonele orașului, magazine, școli, grădinițe, bănci, farmacii și stații de transport în comun.

               O garsonieră poate fi o investiție foarte bună în Municipiul Constanța, chiar și pentru cei care nu au rezidența acolo. Aceștia pot achiziționa o astfel de locuință și o pot închiria în regim hotelier pe durata sezonului estival, dar nu numai. Există o cerere foarte mare pentru astfel de locuințe, iar piața imobiliară locală poate oferi suficiente variante pentru a acoperi cererea de garsoniere din Constanța, iar clienții care doresc astfel de locuințe trebuie doar să se orienteze spre zona care le convine cel mai mult.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023